reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Zgadnijcie za kogo jestem przebrana? ;-)

Załączniki

• 1414871688584.jpg
    1414871688584.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 54
to nie jest z żadnej animki jaką ogladam :) poza tym widze że wystrój masz w domu podobny do mojego hehe myśle że mamy wiele wspólnych tematów ;)
a cosplay dobry, wyglądasz mega - sama robiłaś wdzianko czy kupowałaś? Ja ostatnio robiłam sama cosplay Daenerys z Gry o Tron ale nie miałam okazji założyć stroju jeszcze :(

Dziewczyny a nie chcecie sobie zalozyc nowego watku o tych tam waszych animkach?;-)

Jazza
Zycze zeby sie udalo z praca ktora bys chciala :-) jak czlowiek jest doceniany to jakos taki szczesliwszy :-) a co do pracy zostaje jutro w domu. Pozarlam sie troche z kumplem--kiero i mnie trafia. Gbur mysli ze wie wszystko najlepiej ... wkurzona jestem.

Zouza
No to sie nabiegalas dzisiaj. Odpocznij troche bo ty chyba jeszcze nie wyzdrowialas do konca co? Zeby znow cie nie przewialo. Mnie dzis po cmenytarzu rozlozylo.... prawie 38 tempki mialam. Masakra... kiedy testujesz?

Melka
Jak po imprezie?:-)

Watpliwosci
Co u ciebie?:-)

Missiiss kochana i bardzo sie ciesze, ze zostajesz w domciu i kuruj sie kochana, inhalacje z czosnku polecam, na mnie dziala, tymi inhalacjami wyleczylam sobie zapalenie krtani w lato, a sile maja taka, ze pluca zwiekszaja swoja objetosc jak sie je wdycha ha :-D a temu kiero kij w oko kochana ;)

Zouza &&&&

A u mnie plodne sie zblizaja, czuje to ;-), wiec mezczyzna moj biedny bedzie :-D

Wlasnie zauwazylam ze pingwin przy suwaczku mi przyspieszyl i tancuje tak, ze hej hmm ciekawe czego to zasluga :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry