reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Hello
Widze ze nie tylko ja smarkam. Chyba jednak nie pojde jutro do pracy... :-( dzisiaj juz zielony gil :-( chyba pojde do rodzinnego to wezme l4 na 3 dni najwyzej nie ciazowe bo nie usmieecha mi sie specjalnie do wro jechac. Boje sie ze zalatwie sie bardziej i strace dzidzie :-( a tak moze jakos przetrzymam. Boje sie ryzykowac tymbardziej w listipadziie :-(

Milego dnia. Tez zbieramy sie z wyra zrobie se inhalacje i goraca herbate z miodem i wio na cmentarz.

reklama
Hej dziewczyny
Julia jak ciasto ;-) wyszlo pyszne? Jakie to robilas?

Zouza &&&&
ja tez mam bardzo duzo kolezanek ktore juz maja duze dzieci w szkolach ale nie ma sie co przejmowac Masz racje :-D Maly Kurczak hihi :-D

Melka &&&&

Miss moze lepiej zostac dzis w domu i idz na cmentarz dopiero jak sie lepiej poczujesz

U mnie wszystko ok
Dzwonilam wczoraj do 4 gin prywatnych 3 mowi mi ze wizyta narazie nie ma sensu i mam sie uzbroic w cierpliwosc do minimum 10 tygodnia a jeden powiedzial ze ok ale tylko na konsultacje bo usg nie ma sensu a potem podal cene z kosmosu (pytalam o wizyty ich wszystkich za tak 2 tygodnie)
Wiec z tego co widac musze czekac
Pomecze ich znow za 2tygodnie :-D

Ostatnia edycja:
Wierze z calych sil :-)
Wczoraj miala byc @ ale nic tylko mnie dzis troche jajniki bola ale bardzo slabo

Julia a to jakis gosci bedziesz miec czy tak poprostu ciasto robisz dla Rodzinki?

Aniaa.
O masakra ale dziady z ginow. Przeciez w 7 tc widac pecherzyk gdzie jest i serduszko wiec kurna o co chodzi ze za wczesnie? Z mentalnoscia zagranicznych lekarzy nigdy nie bylabym mama aaagggrrr sory wscieklam sie ciut...

Ciagle mysle czy isc do pracy czy nie :-( z jednej str boje sie o dziecko z drugiej o umowe. Do dooopy. Gardlo mi przeszlo po tych tabletkach *spam* ale katar i zatoki cos nawalaja. Ehh glupia na to wszystko juz jestem :-(

hej dziewczyny! To mój pierwszy cykl starań, spodziewana @ ma być jutro więc proszę o zaciśnięte kciuki :) Kiedy testować?

reklama
nie robiłam w ogóle testów owulacyjnych, tak jak przy pierwszym dziecku idziemy tradycyjnie na żywioł i patrzymy co nam 'wpadnie' :) nigdy nie byłam fanką zbyt skwapliwego planowania ciąży. Pytając o test miałam na mysli test ciążowy :)
Co do Naruto to nie przepadam, za to mąż lubi.

Do góry