reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Hello
Widze ze nie tylko ja smarkam. Chyba jednak nie pojde jutro do pracy... :-( dzisiaj juz zielony gil :-( chyba pojde do rodzinnego to wezme l4 na 3 dni najwyzej nie ciazowe bo nie usmieecha mi sie specjalnie do wro jechac. Boje sie ze zalatwie sie bardziej i strace dzidzie :-( a tak moze jakos przetrzymam. Boje sie ryzykowac tymbardziej w listipadziie :-(

Milego dnia. Tez zbieramy sie z wyra zrobie se inhalacje i goraca herbate z miodem i wio na cmentarz.

reklama
Hej dziewczyny
Julia jak ciasto ;-) wyszlo pyszne? Jakie to robilas?

Zouza &&&&
ja tez mam bardzo duzo kolezanek ktore juz maja duze dzieci w szkolach ale nie ma sie co przejmowac Masz racje :-D Maly Kurczak hihi :-D

Melka &&&&

Miss moze lepiej zostac dzis w domu i idz na cmentarz dopiero jak sie lepiej poczujesz

U mnie wszystko ok
Dzwonilam wczoraj do 4 gin prywatnych 3 mowi mi ze wizyta narazie nie ma sensu i mam sie uzbroic w cierpliwosc do minimum 10 tygodnia a jeden powiedzial ze ok ale tylko na konsultacje bo usg nie ma sensu a potem podal cene z kosmosu (pytalam o wizyty ich wszystkich za tak 2 tygodnie)
Wiec z tego co widac musze czekac
Pomecze ich znow za 2tygodnie :-D

Ostatnia edycja:
Wierze z calych sil :-)
Wczoraj miala byc @ ale nic tylko mnie dzis troche jajniki bola ale bardzo slabo

Julia a to jakis gosci bedziesz miec czy tak poprostu ciasto robisz dla Rodzinki?

Aniaa.
O masakra ale dziady z ginow. Przeciez w 7 tc widac pecherzyk gdzie jest i serduszko wiec kurna o co chodzi ze za wczesnie? Z mentalnoscia zagranicznych lekarzy nigdy nie bylabym mama aaagggrrr sory wscieklam sie ciut...

Ciagle mysle czy isc do pracy czy nie :-( z jednej str boje sie o dziecko z drugiej o umowe. Do dooopy. Gardlo mi przeszlo po tych tabletkach *spam* ale katar i zatoki cos nawalaja. Ehh glupia na to wszystko juz jestem :-(

hej dziewczyny! To mój pierwszy cykl starań, spodziewana @ ma być jutro więc proszę o zaciśnięte kciuki :) Kiedy testować?

reklama
nie robiłam w ogóle testów owulacyjnych, tak jak przy pierwszym dziecku idziemy tradycyjnie na żywioł i patrzymy co nam 'wpadnie' :) nigdy nie byłam fanką zbyt skwapliwego planowania ciąży. Pytając o test miałam na mysli test ciążowy :)
Co do Naruto to nie przepadam, za to mąż lubi.

Do góry