reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witajcie!

Malusiolka- Kochana wykończycie się mieszkając z teściami. Ja szczerze mówiąc kompletnie nie rozumiem Twoich Teściów, ponieważ tak jak piszesz nieustannie pomagasz im, wyręczasz w wielu czynnościach domowych, a tu taki brak jakiejkolwiek wdzięczności z ich strony :no: A na Tobie potem najbardziej się to odbija. A powiedz mi czy ten wyjazd do Anglii to jedyne Wasze rozwiązanie na ten moment?

DZIEWCZYNKI JA ZNALAZŁAM KILKA POMYSŁÓW NA "MASKOTKĘ" NASZEGO FORUM STARACZKOWEGO. Szczerze mówiąc bardzo mi się podoba Obelix, bo ma taki podobny brzusio jak mamusie w stanie błogosławionym i jeszcze tak słodko głaszcze go, tak aby było mu dobrze :) Latająca Owieczka jest też niczego sobie :) Teraz czekamy na Wasze gify! :)

Załączniki

• 2.gif
    2.gif
    7,1 KB · Wyświetleń: 85
  • 6 (2).gif
    6 (2).gif
    5,4 KB · Wyświetleń: 96
  • 8.gif
    8.gif
    24,3 KB · Wyświetleń: 49
  • misie007.gif
    misie007.gif
    13 KB · Wyświetleń: 87
  • 1.gif
    1.gif
    4,8 KB · Wyświetleń: 89
Ostatnia edycja:
reklama
Hmmmm amoze bedzie nas pilnowal DR.Bear zeby Nam sie udalo szybciutko zajsc a potem,zdrowo przejsc przez cala ciaze i na koncu bez najmniejszych problemow urodzic zdrowe,duze ( bez przesady oczywiscie ) Dzieciaczki.Tak oto wyglada moj kandydat
17404dr.baer100.jpg

Załączniki

• 17404dr.baer100.jpg
    17404dr.baer100.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 41
Gochson - jakbym się staro czuła to bym o bejbika się nie starała. Nawet nie wyglądam na 30 :)
Chodzi o to iż moje jajeczka też mają swój wiek i muszę im dać trochę czasu.
Jednak nie ukrywam że 35 lat to dla mnie taka bariera biologiczna i nie chciałabym jej przekraczać.

dzień doberek

ja tez już po 30 :) co prawda kilka m-cy ale jednak :)

mój m z bratem do kina poszli a ja zrobię obiadek i z siostrą na ryneczek sobie pójdziemy bo podobno ma byc koncert Arki Noego więc pójdziemy zobaczyć

mi dr miś bardzo mi się podoba :)

miłego dnia

Witam
Iwo dzięki za wpis na pierwszej stronie.

Mligocka moje cykle bezowulacyjne są wtedy kiedy nie odczuwam żadnego bólu jajnika , bo zawsze jak miałam owulację to przez 3 dnia miałam takie mocne bóle że brałam tabletki przeciwbólowe a teraz nic. Długość cyklu mi się z tego powodu nie zmienia , z reguły mam 28-32 cykle.

Olusia Masz podobną historię do mojej. My szybko zaczęliśmy starać sie o dziecko, bo w wieku 20 lat, po 1,5 roku starań zrobiliśmy badania i okazało się że mąż ma tak słabe nasienie że szanse na naturalne zajście jest mało prawdopodobne, ale człowiek trzymam się nawet tych 2-5% jak ostatniej deski ratunku. Przeszłam przez IUI , In vitro, ciąże biochemiczne i jeden wielki stres. Czekam na drugą ciąże jak na zbawienie i liczę na naturalny cud :).Możliwe że nasienie się poprawiło , bo mąż stosuje zdrową dietę itp.

Emalia po cichu gratuluję, najważniejszy prawidłowy przyrost.

Mumminka Brałam kiedyś i bromergon i castagnus i z tego co pamiętam to było ok. Ale u nas jest inny problem..

Maluś, przykro mi ze teściowie tak cie traktują, nie daj się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niech sobie sami sprzątają i myją naczynia, masakra jakaś, to brak szacunku do Ciebie, wiedza przez co przechodzisz, nie rozumiem ich wcale, kompletny brak rozumu, przepraszam ze tak pisze ale w głowie sie nie mieści jak tak mozna traktować kogoś :(
A jak po tych tabletkach, krwawisz?

Wera- życzę naturalsowej ciąży!!!!

Aschlee - mis fajny a jest taki sam tylko ruchomy?

Gochson, Agnieszka- ja rocznik 80!

reklama
Do góry