reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

agniecha, teściowa wielce obrażona traktuje mnie jak powietrze. I niech tak będzie. Mam ją w d*upie. M nie może przy dzieciach być, bo się mamusi coś zachciało. Jak ja się nie mogę doczekać czerwca żeby się wynieść stąd. A co do tabletek, to się martwię. Nie krwawię tylko mój śluz wygląda jak płodny ;/

Moje propozycję gifu:
t8.gif694_prezent_mis_213.gif

Załączniki

• t8.gif
    t8.gif
    77,3 KB · Wyświetleń: 53
  • 694_prezent_mis_213.gif
    694_prezent_mis_213.gif
    49,4 KB · Wyświetleń: 89
reklama
Iwo ja 81. Wydaje mi sie ze teraz duzo kobiet rodzi po 30 i nawet po 35-roku. Moze faktyznie trzeba wtedy dluzej poczekac ale masz potem swiadomosc ze dziecko wyczekane i zaplanowane.

Malusiolka nie mowie ze nie ma wyjatkow. Ty od razu postawilas na rodzine no ale nie oszukujmy sie ze dzieci koszuja. My chcielismy sie najpierw postarac o mieszkanie i je umeblowac. Nie wyobrazam sobie mieszkania z rodzicami czy tesciami. Mamy inne spojrzenie na swiat i chcac nie chca rodzce zawsze nam sie beda wtracac, czasem nie majac nic zlego na mysli a jednak.
Zycze Wam z calego serca abyscie sie uwolnili. Z tego co piszesz to jestes dosc otwarta osoba i co myslisz od razu mowisz. Ja powiem szczerze ze nie mowilam rodzicom ze bylam w ciazy i poronilam. Uwazam ze to wylacznie nasza spawa. O tym ze sie staramy tez nie wiedza. Powiem szczerze ze nawet jak sie z nimi widze raz w tygodniu to czasem mam dosc. No ale rozumiem ze chca sie widziec z wnukiem.

Maluś- fajne Twoje gify, zwłaszcza miś z prezencikiem :-) No ja tez napisałam Ci wcześniej posta, że Twoi Teściowie niestety nie potrafią chyba docenić tego, co dla nich robisz, tym bardziej, że nie jesteś ich "rodzoną" córką, tylko synową. Malus teraz jak bierzesz leteine to nie będziesz krwawic! Spokojnie, ja powiem Ci jak ja zawsze mam po luteinie jak czasem musze ja wziąć. A wiec biore ją rano i wieczorem dowcipnie przez 5 dni i potem od ostatniej tabletki czeka się do max 10 dni i nastepuje krwawienie. U mnie to jest zawsze 7 dni od ostatniej tabletki. Jak Ty masz ja brac?? Ta luteina to nic innego jak progesteron, który powoli powoduje przyrost endometrium w macicy i gdy już mocno przerośnie, to nastepuje krwawienie. Jakbys jeszcze czegos nie rozumiała, to pytaj :-)

Aschlee- fajne te gifowe doktorki :tak:

Iwo, oj tam, oj tam :) to tylko trzy lata różnicy :) Ważne że się czujemy młode i piękne :)
Piękne przede wszystkim :-D:-D:-D

Malusiolka - co planujecie w czerwcu? Przeprowadzkę? Wyjazd?

Gochson - u nas był spontam i ciąża w wieku 24 lat, potem dopiero zaczęliśmy się dorabiać. Nie myśleliśmy o drugim bo koszty, a człowiek chce zapewnić dziecku warunki i tak czas sobie płynął..... a teraz serduszko upomnia się o swoje:happy:

Czekamy na potwierdzenie:
Piaska - @ 24.12
pati... - @ 25.12
leemoncia - @ 27.12
Anka10222 - @ 30.12
Conti - @ 2.01 25
Anna223 - @ 5.01
Olusia7982 - @ 6.01

Olusia JAK TAM????

Czy macie jakieś info od Piaski i Leemonci???

Ostatnia edycja:
Ja tez po 30 tce jestem ... :tak:

iwo:)
hehe mysle ze tak skoro masz jak w zegarku chociaz jak mialam owu to tez mialam troszke wydluzone cykle bo obu mi sie przesunela o pare dni a zazwyczaj faze lutelna mam ok 14 dni... wiec nie wiem od czego to zalezy... kiedys mi gin mowil ze w ciagu roku moze wystapic pare razy cykl bezowulacyjny..

Podoba mi sie ta owieczka i ten dr Bear:-)

wera86 no u mnie w badaniach meza wyszlo ze ma wszystko dobrze z plemnikami tylko u mnie jest problem z owulacja... hmm moze sie teraz uda naturalnie... zobaczymy... a jak nie to 2 miesiace anty i podchodze 2 raz do procedury In vitro...

Poki co dalej nie mam @....

Witajcie dziewczynki:-D
Ale się wyspaliśmy z moim Ł.,wczoraj do późna na imieninach teścia., a dzisiaj spanie do 12:-)
Chyba najwyższa pora upichcić coś się na obiad.
miłego dnia dla Was.

reklama
iwo, z Piaską już dano żadna z dziewczyn nie miała kontaktu, a co do Leemonci, to dostała @ w terminie. Co do mojej przeprowadzki, to nie wiem czy do czerwca uda się wyjazd, ale na pewno chcemy się stąd wynieść. Nie ważne gdzie, ale jak najdalej od tych durnych ludzi.

Gochson, prawda dzieci dużo kosztują. Ale ja się ciesze, że mam dwie córki. Brakuje nam tylko własnego konta :)

Anula, nie umie teściowa docenić i nigdy nie umiała. U niej jest tak, że jak ona coś chce to już musi być. Pod koniec miesiąca teść ma 60-siątkę i robią imprezę, a ja mam w dupie im pomagać ;) A co do moich tabletek, to się źle zrozumiałyśmy. Luteinę lekarz kazał odstawić mi jak po USG wyszło, że poroniłam. Dostałam Lutelyn, który niby jest jak Luteina, ale miałam dostać od razu krwawienia (nie musiało być duże) i tabletki miały pomóc na oczyszczenie, ale nic to na razie nie daje. W internecie przeczytałam, że lutelyn również stosowany jest przy torbielach i mam nadzieje, że wchłonie mi się i będzie wszystko dobrze.

Do góry