reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Maluś- to faktycznie źle Cie zrozumiałam z tymi tabletkami.

Olusia- a próbowałaś cykle z samym clo? Bo widzisz ja tez w tym cyklu nie mam owu, bo brak pęcherzyka i ta babka z kliniki nieplodnosci wlasnie zapisala mi to clo, aby tym na razie sprobowac podkrecic owu. Mój M ma dobre wyniki nasienia i ciekawe czy wystarczy u mnie to samo clo, aby się udało i w końcu zaskoczyło...

reklama
Ja tez dzisiaj pospalam dlugo... :-)

Masiulka tez sobie nie wyobrazam mieszkanie z tesciami.. chociaz tesciow mam fajnych ale owszem na krotka chwile ale na dluzsza mete to nie realne.. :-) tez bym chciala wyjechac z polski do cieplych krajow... moj organizm zle znosi taki klimat... najlepiej czuje sie jak sa upaly i jest goraco....

Anula1988 próbowalam z samym clo ale nie bardzo na niego reagowalam... tzn troche tak.. zawsze mialam dokladane do clo jeszcze zastrzyki zeby wiecej pecherzykow wychodowac...

Olusia, moja siostra wczoraj mi powiedziała, że jak teściowa im proponowała aby razem zamieszkali, to siostra do niej tak "Mamo, nie wprowadzimy się do Was, bo nie chce żeby nasze relacje popsuły się". Moja siostra dogaduje się z teściową, ale każdy wie, że jak się mieszka razem z nimi to jest gorzej.

Witam i ja. Z ciekawości dzisiaj zrobiłam testa i już ładna różowa na pinku. Więc puki co wygląda na to ,że jest ok i beta rośnie.

Maluś- współczuje z teściową. Ja miałam podobnie w pierwszym małżeństwie, ale to już bardzo odległa historia. Od 8 lat mam naprawdę udana teściową.

Ja tez już po 30. Ja wszystko będzie dobrze to urodzę jako 32 latka.

Miłegodzionka dziewczynki. Ja dzisiaj jade na oboadek do mamusi :D

Emalia- gratuluje :-D a powiedz ile cykli Ty już się starałaś??

Olusia- i nawet te zastrzyki, nie przynosiły żadnych rezultatów? :no: Moja koleżanka też ponad rok się starała, lekarz w końcu dał jej na proble clo, bo tez wszystkie wyniki mieli dobre i w pierwszym cyklu zaskoczyła, obecnie jest w 27 tyg. :-)

Malus- tak to już jest z Tesciami. Ja z moimi dobrze zyje, ale widzimy się nie częściej niż raz na 2 tygodnie, i mysle,ze to w zupelnosci wystarczy, aby zachować z obojga stron dobre relacje...

Anula1988 wiesz raz mi sie udalo zaciazyc dzieki IUI... naturalnie ciezko by bylo.... widzisz ja jestem takim ciezkim przypadkiem.. teraz jak podchodzilam do in vitro to przy pierwszym podejsciu beta mi wyszla pozytywna ale potem spadla... a crio mi w ogole nie wyszlo... ech...

Anula- to mój 20 cykl starań. Jeszcze sie nie cieszębo 2 cykle temu tez było dobrze, beta rosła a potem pęcherzyk się wchłonął. Jutro ważny dzień. Oby ten rok zaczął się szczęśliwie. Zresztą do przyjaciółki powiedziałam ,że ta dzidzia to by był dar Boży bo poczęcie było w Boże Narodzenie. :tak:

Olusia- mieszkać na swoim to najlepsze co może być. Nie wyobrażam już sobie mieszkać z kim choć ostatnio musiałam przez 3 miesiące z siostra i jej t3 dzieci bo kupili dom i musieli trochę wykończyć. Powiem ci tak - Armagedon !

A tak w ogóle ktoś jest z Wrocka lub okolic?

reklama
Olusia- no pamiętam, ze to crio nic dobrego Ci nie przyniosło niestety :-( Ale dlatego może teraz się uda naturalnie, bo może tak się nie nastawiałaś i odpusciłas i akurat zaskoczy co ma :-D Kiedy chcesz zrobić test?

Emalia- jej, 20 cykli, wiem co czujesz,bo ja pewnie niedługo tez do takiej okrągłej sumy zawitam :-( Tym bardziej zycze, aby tym razem wszystko dobrze się potoczyło!

Do góry