reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

mumminka, ja teraz zaczęłam cykl z costagnusem. w poprzednim cyklu owu nie było i cykl wydłużył mi się przez to z 29 na 38 dni, dlaczego teraz stwierdziłam, że nie zaszkodzi a może cos pomoże:)

reklama

A ja przed chwilą zrobiłam test :zawstydzona/y: (wariatka) 6 dzień po ovu. N

Mumminka doskonale cie rozumiem, ja jestem 3 dzień po ovu i strasznie mnie korci zeby zatestowac, ale sie powstrzymuje, bo wiem ze nic mi to nie da.

A tak wogóle to jakoś tak dziwnie sie czuje, troche brzuch jak na @, piersi pobolewają i nie wiem co mam myśleć, bo jak na symptomy @ to za wcześnie, a na ciąże tym bardziej :eek: Chociaż w głowie już różne myśli są ;-) ale czekam cierpliwie i zrobie test w przyszłym tygodniu.

Pozdrawiam dziewczyny! i Miłego wieczoru.

gabis skad ja to znac... zawsze po owu albo po zabiegu korci mnie zeby szybko zrobic test albo bete a jak ma przyjsc ten moment to mam takiego stresa ze najchetniej bym opozniala to... chociaz wiem ze to wtedy juz niczego nie zmieni...

Olusia bo zastanawia mnie to moje samopoczucie, nigdy sie tak nie czułam w połowie cyklu. Przed @ zawsze mnie bolą piersi, ale tak na kilka dni przed i brzuch też choc nie zawsze, więc wiesz...taka nadzieja sie we mnie zrodziła, że może to mi Dzidzia daje już znak " mamo szykuje się tam". Ach...nie chce sie nastawiać, ale zawsze tak mówie, a w głowie myśle swoje :)

Witam dziewczynki, dzisiaj mam taki humor, że nie mam nawet ochoty na odpisywanie każdej z osobna. Byłam dzisiaj u siostry i nawet ok było. Ja z siostrą pogadałam sobie na różne tematy, a dziewczynki pobawiły się z moją siostrzenicą :) Wróciliśmy niedawno do domu, bo tak fajnie dla dzieci było, że nie chciały wracać. Humor zły, bo coś znowu odpieprza dla moich teściów i zaczęli głupoty gadać. A jak M poszedł do garażu to słyszałam tekst do teściowej o M "To się wyprowadź". Cham nie potrafi w oczy powiedzieć dla syna tylko dla żoneczki. Poszło o to, że naczyń im nie umyłam i teść nie mógł zszywacza znaleźć, który teściowa schowała, a na nas mówiła, że zabraliśmy. Nie mają o co się czepiać. A i pretensja o to, że kanaliza się zapchała, a M wczoraj ze mną pojechał do lekarza, a ojcu nie pomógł. No rzesz K**wa, wiedzieli że ja muszę zrobić USG, bo się nie oczyściłam do końca. Ale ich to nie obchodzi.

emalia, gratuluję Kochana :* Beta pokazuje 100%-tową ciąże :* Niech betka rośnie razem z Twoją fasolką i brzuszkiem :*

Witam nowe dziewczyny :)

Malusiolka ale masz przezycia.. nie rozumiem twoich tesciow.. w koncu tu chodzi o twoje zdrowie zebys sie oczyscila i mogla wrocic do staranek a nie jakiej glupoty twoich tesciow !! a jakim prawem ty masz myc naczynia tesciom? to nie twoj obowiazek.. ty mozesz z grzecznosci a nie musisz!!... jakas paranoja!! dobrze ze sie wkurzylas to samo bym zrobila.. ostatnio jestem cholerykiem i ale by sie dzialo gdyby ktos tak mi powiedzial !!... masakra jakas...

Witajcie, ja dopiero wróciłam z Uczelni

Aschlee- czytałaś o Szamanie?? Bo całkiem rano pisałam o nim w nawiązaniu do tego co Malusiolka pisała :-)

Olusia- życzę Ci, aby końcówka tego cyklu okazała się tym wymarzonym i przyniosła II kreseczki :-)

Emalia- gratuluje! Teraz wspólnie czekamy z Toba na przyrost :tak:

Dziewczyny widziałam, że pisałaśycie o fizjoterapii. Ja wczoraj pisałam Wam, że jestem rehabilitantką. To jest ciężki fizycznie zawód, ale jeśli po wypadku stawia się osoby na nogi (dosłownie) to powiem Wam, że nie ma nic bardziej wdzięcznego niż radość i łzy szczęścia takiego pacjenta. Popracuje tyle w tym zawodzie na ile moje powstające zwyrodnienia mi pozwolą ;-)

Anula1988 no na pewno wspaniale uczucie jak sie komus pomoze... ja mam tak samo, jak mam reanimacje i pacjent wychodzi z tego to ciesze sie bardzo ze w jakims stopniu mu pomoglam... ze zrobilam wszystko co moglam zrobic na oddziale... wiadomo ze jak jakas operacja czy cos to juz nie ja ale przygotowanie do niej przed i bycie z pacjentem to juz jest cos.... :-)

Licze na to ze moze ujrze II kreseczki... chcialabym bardzo... no ale zobaczymy co to bedzie...

emalia
- teraz czekamy na przyrost bety....:-)

reklama
Olusia- tak najważniejsze, że przyczyniamy się powrotu pacjenta do zdrowia w mniejszej lub większej części i następnie wdzięczność tego pacjenta jest czymś najcudowniejszym, dla mnie najpiękniejszą nagrodą i dalszą motywacją do pracy. A TY TESTUJESZ JUTRO KOCHANA?? - Ściskam najmocniej jak mogę kciuki!

Do góry