reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Anula1988 nie zamierzalam testowac, czekam na rozwoj sytuacji... poza tym nie mam testu w domu nawet chyba... musze sprawdzic... co ma byc to bedzie.. :-)

reklama
Olusia- super jakby wam sie naturalnie udalo:)

Mumminka - nie schizuj to najgorsze co teraz możesz zrobić. Organizm potrzebuje czasu.

Malusiolka- ze też ty nie mozesz mieć chwili wytchnienia od tych toksycznych ludzi..........niestety póki nie będziesz na swoim to ci na ręce będą patrzeć. Życzę spokoju ducha. Zasługujesz na to.

Aschlee- bardzo fajny suwaczek :)

Dziewczynki widzę że piszecie o cyklach bez owu. Czy one zawsze są dłuższe? U mnie tak jak w zegarku. Z jednej strony @ nie daje nadzieji a z drugiej szybko można zacząć kolejny cykl.
Jestem tu najstarsza i chyba musze swoje odczekać ;)

iwo:) to bylby jakis cud gdyby sie udalo... :-) wiec pozyjemy zobaczymy - czekam... :-)

Hmm odnosnie owu to nie wiem bo ja zazwyczaj mialam cykle 40 dniowe bez owu a zdarzaly sie wieksze.. nawet powyzej 2 miesiecy...

Olusia- poczekamy zobaczymy co dla Ciebie los przygotował :-)

Aschle- szukaj szukaj, już nie mogę się doczekać :-D:-D:-D

DZIEWCZYNKI URZĄDŹMY SOBIE KONKURS NA NAJLEPSZY GIF. POSZUKAJCIE W NECIE, WKLEJAJCIE PROPOZYCJE I POTEM WYBIERZEMY JEDEN I BEDZIE TO NASZ SYMBOL SZCZESCIA NA 2014 NA TYM FORUM, CO??

Ostatnia edycja:
Malusiolka wspolczuje Ci ze musisz mieszkac z tesciami. Musicie zrobic wszystko zeby sie od nich uwolnic po predzej czy pozniej bedzie to mialo wplyw na Wasze relacje.
Iwo czemu najstarsza. Ja tez nie jestem pierwszej mlodosci.

Gochson - rocznikowo najstarsza :) ale mam ambitny plan urodzić przed 35.
Dajemy sobie jeszcze 3 m- ce a potem będziemy się zastanawiać.

Muminka dzięki wielkie za trzymanie kciuków mam nadzieję że się uda szczęśliwie donosić ciążę choć opinie są różne bo powinno się odczekać 3 miesiące po zabiegu , mówią też że po poronieniu organizm szybko zaskakuje i ciąża jest bo jest dalej przestawiony na fasolkę :-) Ja mam od kilku dni pobolewanie po lewej stronie tak jakby od nerki, mierzyłam też temperaturę i 37 ale nie mierzę systematycznie, jestem też dziwnie rozpalona, kilka dni temu miałam opryszczkę.. kłuje mnie w pachwinie.. Ehh ceiekawe

Aschlee - jestem za konkursem :-D

Olusia - skoro mam cykle zegarkowe to można domniemywac że są one z owu?

Karolina - takie objawy miałam w zeszłym cyklu. Jestem przekonana że ja zajde gdy pierwszym objawem jaki u siebie zauważę będzi ebrak @ :tak::tak:

Wera89 - wrzuciłam ciebie na pierwszą stronę

Emailia - &&&& za podwojenie bety oficjalnie zostaniesz Wrześniówką :-D:-D:-D i nie wymigasz się od wpisania Ciebie na te chlubne miejsce!!!!!!!!!!!

Pati - kiedy kolejna @??

Ostatnia edycja:
reklama
iwo, ładnie zrobiłaś z tą lista. Ale Kochana, od czasu do czasu trzeba wrzucać ją wyżej, aby każda widziała :)

Później do Was zajrzę, bo na razie humor jest taki sobie, a poza tym M dzisiaj w domu i chcemy spędzić razem czas. Buziole Kochane :*

Do góry