reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Jugoslawa
O to tez kiepsko. Ja zaczelam tracic przed studniowka. Koszmar... i w sumie od 5 lat nosze system na cala gore bo swoich mi zostalo z tylu i ciut po bokach. Kto manie na facebooko to widzi system nie moje naturalne ;-)
Ale po ciazy wybieram sie do trychologa moze on mi pomoze to okielznac.

Inhaluje sie sola bo juz mam 37'5 bbrr i mna telepie. Cholera wiedzialam ze zalapie od mamy to chorobsko... jutro jak bede miala wyniki z zespolu antyfossf. Zadzwonic mam do gina to od razu zapytam co moge brac na przeziebienie.

missiiss: słyszałam, że trycholog potrafi pomóc. Ta dziedzina się bardzo mocno rozwinęła ostatnimi czasy.

Dziewczyny wy przeziębienia, a mnie złapał ból zęba :/ Dobrze, że lekki i po nurofenie prawie nic nie czuć. Muszę chyba wymienić plombę, bo czuję, że coś się złego pod nią dzieje. Zapisałam się już i na szczęście jest szybko wolny termin.

Zdrówka życzę! :)

Jula ja tez zajmuje się zupełnie czym innym ... przestalam "żyć" staraniami ... nic nie zapodaje dodatkowo ... poptostu jak będzie to będzie ...

Miss kurcze nie jest ci dane do pracy wrócić. .. teraz to zimno sie robi ... nie lubię np i łatwo się załatwić ....

Jugoslawa ból zęba grr współczuję ....

Mississ trzymaj się!! Ciepła kąpiel, herbatka z miodem i cytryną i do łóżka niech mężu grzeje :))

Jugosława - współczuje bólu zęba :* ja 2 tygodnie temu miałam też bolący ale nie za silnie, ale poszłam bo z bólem to bez kolejki przyjmą, no i kanałówka była, zatruł mi zęba i wczoraj byłam na czyszczeniu kanałów i plombie ale już nie bolało, przy okazji mi jeszcze wypolerował trochę ząbki i mam narazie na pół roku z głowy dentystę (akurat na ciążę w sam raz :p ) a i od razu po zębie miałam grypę to mnie gardło i katar ponad tydzień trzymało.... teraz taki czas na infekcje :(

reklama
anula: dzięki <przytul>

kornelia: mój też nie boli jakoś mocno, ale jestem chyba przewrażliwiona po tym jak jakiś czas temu miałam taki ból, że wyłam po prostu :/ Też miałam kanałowe leczenie. Od tamtej pory chodzę regularnie na przeglądy. Ja jeśli o dentystę chodzi to jestem nadwrażliwa. Wystarczy, że wejdę do gabinetu i już mi ciśnienie skacze :/ Co do infekcji po kanałowym to bardzo częste. W końcu to blisko, żeby bakterie mogły gardło zaatakować. Zdrowiej :) <przytul> Zdecydowanie lepiej wyleczyć zęby przed ciążą. Tak więc dobrze się złożyło :)

Do góry