reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

Witajcie kochane :-)

Aniu kciuki za wizyte :-)

A ja dzis ostatni dzien do pracy, bo jutro w naszej szkole juz wolne :-D wreszcie sie wykuruje kurcze ;-)
A dzis witam sie z Wami jako wampir hahaha :-):-D

Milego dnia :-)

reklama
U mnie Aniu w porzadku :) zawozilam siostre Malego ktorym sie opiekuje do szkoly I jeszcze sie klade na godzinke no potem Malucha mam od 12 :)
A Ty jak sie czujesz??:) juz doszly jakies nowe objawy?:)

To widze ze pracowity dzien masz Watpliwosci ;-)
U mnie ok mdlosci sa,posmak metalu w ustach,czasem jajnik da o sobie znac i bol brzuszka a tak to ok
Zrobilam dzis znow test z rana (bo elektryczny juz padl)kreska bardzo wyrazna :-D
Na 9:30 do lekarza (10:30 PL czasu) a potem do pracy do 18:30 (19:30 PL czasu)

jazza: zawsze tak chyba jest, że człowiek będzie tęsknił za pewnymi aspektami, bo jednak się przyzwyczajamy do miejsca, do ludzi, do trybu pracy...ale zmiany są dobre. Zawsze to nowe doświadczenie, ludzi nowych się pozna i tak dalej. A jeszcze jak kasa za tym idzie lepsza to już pełnia szczęścia :) udanego dnia wampirzyco ;D

anula & jazza: ja lubię robić sobie hybrydowy manicure, bo wystarcza mi na długo. Teraz akurat jestem w fazie regeneracji pazurków (odżywki, oliwki, kremy), więc bez lakieru. Uwielbiam wszelkiego rodzaju czerwienie :)

ania: powodzonka :) w statystyki nie ma co wierzyć, bo każda ciąża jest inna. Nie ma co się bez powodu stresować :)

Ząb dzisiaj trochę mniej o sobie przypomina - przynajmniej na razie. Jutro dentysta, więc jakoś ten dzień przeczekam. Dzisiaj późnym popołudniem zmykam i będę dopiero w niedzielę. Będę miała trochę do nadrobienia :)

Jazza, Ania - zazdroszczę wam takich przebieranych imprez :p ja ostatnio się przebierałam na szkolnych imprezach w gimnazjum :-)

Ania - będzie dobrze, nie ma co na zapas się martwić bo to źle działa na fasolkę!! &&&&&&& za wizytę i zdaj nam relację jak najszybciej :) chociaż serduszka jeszcze raczej na pewno nie ujrzysz ale pęcherzyk może zobaczysz, czy jest w dobrym miejscu :))

Cześć Dziewczyny
Trochę głupio wyszło,że się przedstawiłam i zniknęłam ;-) ale zarówno mnie jak i synka dopadło jakieś choróbsko_On już zdrowy poszedł do klubiku malucha..Bo normalnie to z nim jestem sama od rana do wieczora,więc nawet nie wiem czasami w co ręce wsadzić ech.A ja się kuruję,niby nic mi nie jest,gorączki nie mam,ale ból gardła i nos zapchany echh.Po cichu sobie marzę,że to może fasolka :p bo w ciąży z synkiem po kilku dniach od owulacji dopadło mnie straszne przeziębienie,i już myślałam,że nic z tego cyklu,a tu niespodzianka :-)
Ty Zouza też widzę chorowitek,więc mam nadzieję,że to dla nas będzie dobry znak :-)
Aniu: gratuluję ciąży :-) dbaj o siebie,odganiaj negatywne myśli i życzę dużej radości z dzisiejszej wizyty u gina :-)
p.s widzę,że piszecie tu o swojej pracy/zawodach. Ja jestem inż zootechnikiem,czyli zwierzolubem w skrócie ;-) Teraz nie pracuję,ale chodzi za mną otworzenie własnego sklepu zoo plus domowa hodowla kotów,wystawy itp.Ale na to potrzeba dużo czasu,pieniędzy i miejsca.Ale kto wie co przyniesie przyszłość ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
No u mnie to kwestia chyba stresu w pracy ale nie będę zła jeśli to coś innego :)
na razie brak jakichkolwiek oznak ... antybiotyk dalej biore ale nie wiem czy jest sens jeszcze bo w sumie dobrze sie czuje
Jutro progesteron, dziś chirurg z Mężem
Jeszcze musze sie doprowadzić do stanu używalności:-D

Do góry