reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

Missiiss Ty krejzolku z ginekologiem :-D

A co do włosów to mi tez swego czasu duzo wypadalo i się przerzedzily, anemie tez miałam.

Julia :*

Kornelia nowa fryzurka to jest to kochana, ja tez mysle o podcieciu włosów, bo dlugie mam, ale mój M twierdzi, ze tak jest sexy i zgłasza sprzeciw hahah. A co do gotowania to super, ja tez robie pasztet, ale zawsze na noze narodzenie, na ten weekend mam troche w planach do przyrządzenia i wlasnie szukalam jakiegos fajnego przepisu na obiad:-)

Jugoslawa kochana nie ma innej opcji, ze zobacza, ze jesteśmy babeczki w deche i trza nas przyjąć zanim konkurencja to zrobi hehe:-) a u mnie tez będzie drugi etap rekrutacji niestety. Bardzo mi zalezy by zmienic prace choc przyznam, ze sa aspekty za którymi będę tesknic, ale cos za cos;-)

Anula ja tez tak mam z pazurami zawsze pomalowane, w ogole mam świra na punkcie swojego wyglądu, a pazurki zawsze musza być pomalowane, teraz mam na pomarańczowo:-D

Keepcalm witaj i powodzenia:-)

Ania zostan z nami:-)

Jugoslawa wspolczuje bolu zeba kochana:tak:

Missiiss teraz latwo złapać przeziębienie, ja tez przeziebiona kochana. Kochana herbatka z miodem i cytrynka i inhalacje z czosnku działają cuda, wiem bo na sobie testuje no i facet a raczej jego cieplo :-D

Nie moglam spac i nadrabialam zaleglosci ;-) Uciekam. Dobranoc ;-)

reklama
Witam

Niewyspalam sie dzis :-( po 23 jechalam po mame na przystanek i niemoglam zasnac do 1 w nocy wrrrr

No ja tez wlasnie mialam niedobr zelaza, uzupelnilam i jest lepiej, ale czy mi troszke odrosna????

Miss ja bylam u trichologa, polecam, ja bylam w dobrej klinice pani poswiecila mi 1 godzine, zalecila mezoterapie 4 zabiegi koszt jednej ok 300zl najlepiej raz w tygodniu No way;-) no ale niemozna byc w ciazy...wiec narazie dalam sobie spokoj, niby mowila ze da sie w miare zeby moje odrosly ale czytalam rozne opinie o mezoterapi:/

Nic ide dalej sie szykowac, milego dnia kobietki;-)

Dzien Dobry :-)
Julia fajna cena tych zabiegow i to jeszcze 4!!!
Pomysl pozytywnie Zouza jeszcze masz 4 dni wypoczynku ;-)
Anula88 jutro do 17:30(16:30 PL czasu) Weekend :-D
Ja dzis ide do lekarza :-) juz sie doczekac nie moge :-)

reklama
Masz racje Watpliwosci Sekunde po tym jak to przeczytalam zalowalam bo nic to nie pomoglo a tylko mnie przerazilo
Przepraszam ze takie glupoty tu pisze
Co u Ciebie slychac?

Ostatnia edycja:
Do góry