reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Anulcia
No to co nic nie mowisz ze ty w kadrach a ja sie tu martwie ;-) ciesze sie ze juz lepiej :-) ze solarium i chlop pomogl :-D fryzurka super! Ahh jak ja wam zazdroszcze pieknych dlugich wloskow :-(...

hej, mogę dołączyć ? jestem aktualnie w trakcie wyczekiwania na zrobienie tetstu, bo nie wytrzymam z tej ciekawości !

współżyliśmy z mężem w poniedziałek wieczorem, wczoraj chyba była owulacja, bo miałam dużo płodnego śluzu, a dzisiaj od rana mam temp. 37 stopni. test zaamierzam zrobić za tydzień, już nie wiem co mam z nerwów robić ze sobą :sorry:

myślicie że się udało? ja cały czas mam chwile zwątpienia, że jednak plemniki nie przeżyły tego dnia zanim jajeczko 'wyszło' :-(

w tamtym cyklu kochaliśmy się jakieś 3 dni przed owulacją. i nic nie było..

Miss ja wcale nie mam az takich dlugich ...srednie ;-) ale kurcze skusilabym się ;-)

Kornelia czekam na fotke ;-)

Keep witaj ... trudno powiedzieć ... zalezy czy bankowo ovu byla ...a plemniory do 72h chyba zyja ....

Ale macie swoje a ja nie mam w ogole :-(...

Kurde lapie mnie przeziebienie :-(

Keepcalm
Witaj. Nikt ci nie powie czy sie udalo czy nie ;-) niestety trzeba czekac a to najgorsze... kazda z nas tu o tym wie... ale trzeba byc dobrej mysli :-)

Anula88 w pracy dostalam motywacje i robie swoje;-) mam plany co zmienie w domu i to mnie motywuje;-)
Ze staraniami wyluzowalam ze co ma byc to bedzie i mam nadzieje ze niezostanie to zaburzone;-)
Piekne fryzurki kurcze dalas mi kopa na umowienie sie do fryzjera dawno niebylam:p

Ania pieknie powiedzialas mezowi o nowinie;-)

Keepcalm zapraszamy no starania ucza cierpliwosci i trzymam &&&&&
Czy sie udalo to niestety nieodpowiemy kochana na to pytanie...

Anyla88 fryzura boska;-) ale ciekawe ile trzeba siedziec vy taki efekt uzyskac?;-) bo widze sa dobrze nawiniete na szczotke tak?

Miss no wspolczuje ci tej sytuacji z wlosami, ja powiem ci ze mialam mega geste wlosy niestety przez ostatni okres strasznie sie przezedzily i czuje sie mniej atrakcyjna wiec chyba zalicze fryzjera...

reklama
Kornelia: ja właśnie też mam obiekcje, bo to jednak surowe. Co prawda w trakcie tego dojrzewania mięso przestaje być tak "żywo" surowe, ale jednak. Pomyślę nad tym, bo ja w zasadzie takiej prawdziwej surowizny nie jem. Może jakbym miała mięso ze sprawdzonego miejsca to mniej miałabym wątpliwości co do zrobienia szynki. Poza tym mam kota - tak to jest wystarczający powód, żeby jej nie robić :D Mogłaby nie doczekać.

Ania: zostań, zostań :D Ja bardzo lubie jak ktoś już ma dziecko czy jest w ciąży, bo ta wiedza jest skarbem. Ja np. bardzo mało wiem o dzieciach :(

Anula: fajnie, że możesz taką fryzurę zrobić. Ja mam kręcone włosy i u mnie wachlarz jest bardzo wąski :/ Nie mam weny nigdy, żeby stać przy lustrze i układać, więc mogę mieć albo długie, albo krótkie :)

Kornelia & Anula: może wybierzcie się do jednego fryzjera to jakąś zniżkę dostaniecie za multi usługę :D

keepcalm: witaj, trzymam kciuki za fasolkę :) Plemniki to zwykle twarde bestie i potrafią długo żyć - tak więc bądź dobrej myśli.

missiiss: ja kilka lat temu miałam anemię i tyle mi włosów wypadło :/ Garściami wypadały. Na szczęście odrastają. Powoli, ale rosną. Nawet nad peruką się zastanawiałam, bo widziałam takie ładne. W zasadzie zawsze chciałam zobaczyć jak mi będzie w blond włosach, więc miałabym okazję. Zresztą, mi włosy cyklicznie lecą.

Do góry