reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Zouza masz te mozliwosc zakopania sie pod kolderka;-)

Jezus jest boski;-);-)

Watpliwosci kochana a co ci by bylo potrzebnr ze lepiej bys sie poczula?

Miss no wlasnie jak umowa podpisana to juz jej cofnac niemozna;-)
A ty masz swoja umowe w domu prawda? Te nowa?;-)

reklama
Hej dziewczyny :)
Mam znów bakterie w moczu, dzis pobrali mocz na posiew...
W posiewie na gronkowca cos wyszło, ale to nie zagraza Frankowi nawet jakby sie teraz urodził...
Najgorsza wiadomość jest taka że zmniejsza mi sie ilość wod nie wiadomo dlaczego :(

Witajcie kochane :-)

Mychunia trzymaj sie tam kochana cieplutko, jestes w szpitalu pod opieka, wiec to najwazniejsze :tak:

Zouza tez zazdraszczam mozliwosci zakopania sie pod kolderka ;-) ja przeziebiona i najgorsze, ze rzuca mi sie na gardlo, a niedawno mialam juz zapalenie krtani i zero glosu... musze chyba inhalacje z czosnku zaaplikowac sobie, bo M robi co moze, a przeziebienie nie mija;-)

Watpliwosci ja tez mam takie mysli, z emi nigdy nie bedzie dane obwiescic mojemu ukochanemu, ze bedzie tata i ze nigdy nie bede mogla zaznac pieknego stanu ciazy i to coraz czesciej tak jest, a dzieci uwielbiam.. pracuje w szkole mam z nimi kontakt codziennie, a jak sie do mnei tula czy jak widze kobiete w ciazy lub z wozkiem lub male dzieci to chce mi sie wyc....
A odnosnie atrakcyjnosci to ja znow teraz czuje sie bardziej atrakcyjna i kobieca niz kiedykolwiek wczesniej... to zasluga pewnego mezczyzny ;-)

Hm mm moze ja nie jestem w temacie, ale jaki Jezus? hahhaa bo ja dzis jestem taka, ze trzeba do mnie mowic drukwoanymi literami :-)

Mam dzis rozmowe w sprawie ewentualnej nowej pracy... prosze o kciuki ;-)

Milego dnia :-)

reklama
Do góry