reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Miss doadnie jak umowa podpisana nie moga cofnac a zaszcza w ciazy. W ciazy przeciez nawet jak wypowiedza ci umowe np w czasie jak nie wiedzialas o ciazy a juz w niej bylas masz prawo rzadac powrotu so pracy

Kasikz
Zadzwonie jutro do pipu i sie zapytam. Tak sie upewnie na 100%. Wtedy nie pojde raczej juz do pravy jezeli by nie mogli cofnac. Nie bede ryzykowac.

Ania
No ja tez jestem ciekawa reakcji :-)

Szok a potem mnie przytulij wziol na rece i wyobracal oraz tysiace :-*

Załączniki

• 1414527636979.jpg
    1414527636979.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 62
  • 1414527658030.jpg
    1414527658030.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 56
Ania: ale czad z tymi balonami i obrazkiem :):):)

missiiss: powodzenia jutro. Mam nadzieję, że się wyjaśni na twoją korzyść, bo szkoda podejmować takie ryzyko :( Mnie się też wydaje, że skoro umowa podpisana, przesłana to powinno być ok, ale oczywiście lepiej mieć pewność.

Annamaria: to mogą być hemoroidy i duże prawdopodobieństwo, że są, ale lepiej pójść do lekarza. W tych okolicach rany się bardzo trudno goją i łatwo nabawić się infekcji.

Annamaria to hemoroidy, musisz pojsc do apteki i poprosic o cos na to co możesz przyjmowac teraz

Missiiss kochana nie mogą Ci cofnąć umowy, która zostala podpisana i masz jej kopie prawda? poza tym tak jak już ktos napisal masz na to dowody w postaci korespondencji wymienianej odnośnie jej zawierania itd. Ja się troche interesuje prawem, chciałam kiedys być prokuratorem lub sedzia, zdawalam na prawo, ale w koncu tak wyszlo, ze studiowałam co innego, ale kodeksy mam i czytam dla siebie hihi.
Pamiętaj!Chrupeczka teraz najwazniejsza i nie ryzykuj kochana

Ania kurcze az Se popłakałam, super to oznajmiłaś :tak:

A ja Wam tu smedzic nie bede..przeziebienie mnie bierze od niedzieli i w ogole spadek humoru mam..

Aniu super :) twój mezus miał pewnie nie lada niespodziankę :) ja już tyle razy wyobrażałem sobie jakbym to P powiedziała przez ge wszystkie miesiace a pewnie skończyłoby się na tym że zaryczana przynioslabym test do pokoju i na tym koniec niespodzianki :)

Jakoś tak się trochę podlamalam .. coraz mniej mam nadzieję że się uda .. no do du..py to wszystko.. chyba znow czas przerwac na jakiś czas starania które i tak stoją w miejscu więc zmieni się tylko to że nie bede miała na końcu miesiąca zludnnych nadziei .. chyba już w końcu nadszedł ten moment że mnie to przeroslo i przestalam się łudzić ..
No naprawdę staram się sobie wmówić że to nie koniec świata że ciąży nie ma ale co przytulam malucha którym się opiekuje to wszystko wraca ..

W ogóle czuje się beznadziejnie .. czuje się brzydka i do niczego.. nawet to moje schudniecie nie poprawilo mojej samooceny . Ostatnio w pl byliśmy na imprezie to w szpilkach i sukience czułam się jak kosmita z madmaksa ahh.. mam ochotę zapaść w sen zimowy i obudzic się wiosną ..
Idę się położyć buziaki dziewczyny :*

Ostatnia edycja:
reklama
"Twoj jezus" poprawil mi z rana humor :-D :-D

Dzis troche gorzej niz wczoraj niestety
Cos mi sie z gardla zaczelo odklejac, plecy mnie znow bola i najchetniej zakopalabym sie pod koldra :)

watpliwosci - to wszystko przez jesien :p

Do góry