reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Dzięki dziewczyny :)
Zastanawiam się czy nie zacząć mierzyć temperatury.
Widzę, że to dosyć popularne wśród staraczek.
Poczekam na @ i zacznę w najbliższym cyklu.

A co do aptek: ja mam takiego pana w jednej co mu się ciągle nic nie podoba. Taka męska wersja PMSu. Zanim odpowie na pytanie to tak wzdycha i patrzy z politowaniem, że człowiek czuje się głupi.

reklama
Jugosława mierzenie tempki na pewno pozwoli Ci lepiej wyznaczyć owulacje :) tylko pamiętAJ Ze musi być mierzona codziennie rano o tej samej godzinie po kilku godzinach snu :) a dokładnie który to twój cykl starań??:)

Blair, 31go badam progesteron :)
Test wypada jakos 6.11 o ile w ogole zatestuje :)

Kurde jutro pobudka 4:30
Mąż na 6 do pracy ..

Ciekawe czy wstawanie z nastawieniem psychicznym ze NIE musze isc do pracy bedzie latwiejsze ;)

watpliwosci: tak obiektywnie licząc będzie gdzieś z 3 w tym roku, a w zeszłym starałam się 1 cykl. U mnie z racji skomplikowanych cykli nie ma ciągłości w staraniach. Okres był, potem znikał.
W zasadzie na poważnie staram się od września.
Zrobiłam komplet badań i zaczęłam leczyć swoje nieregularne cykle. Wcześniej chyba sądziłam, że uda się bez farmakologii.

Aniu jak jutro zrobisz test i bedziesz miała to ładnie napisane to idealne bedzie do obwieszczenia radosnej nowiny ;) drogie u was sa te testy elektroniczne? Bo u nas na Allegro widziałam po 50zl :/

Miss czyli kazda ciaza rządzi sie innymi prawami ;)

Jugosława mierzenie temp sporo ułatwia staranka, polecam ;)

Zouza a to mi sie cos pomerdalo ;p

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Do góry