reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Bezdzietna - dlatego właśnie warto mierzyć temperaturę. Bo często jest inaczej niż szablon pokazuje, a wierząc kalkulatorom płodności tylko na podstawie ostatniej miesiączki i długości cyklu można omijać owulację latami (no chyba, że para i tak się przytula co te 2 dni cały cykl). Trzymam kciuki za ten cykl!

Moja koleżanka po 2 latach bezowocnych starań (i 1 stracie) jest w ciąży. Wczoraj była na pierwszej ciążowej wizycie, a miała to być pierwsza wizyta w kierunku diagnozy problemu.

Starające się: 24
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3

Październik 2014:

Cyntia85,agamemnon

Czekamy na potwierdzenie:

Luty

asik 87 - @2.02
Lisica. - @3.02
Aschlee25 - @ 4.02
dziuneczka - @4.02
ana0808 - @5.02
Kraolina - @5.02

doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02
Domka12 - @6.02
Monarti - @ 7.02
Olusia7982 - @ 9.02
jołasia - @11.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Blair87 -@14.02
Bezdzietna - @16.02
mligocka - @18.02
AsiaSz - @21.02
Agaawa - @23.02
watpliwosc - @25.02
goska03 - @26.02
CzekaCudu - @28.02
Marzec
JustynaU - @ 25.03
Kwiecień
mychunia - @6.04 6

Poczekalnia
anuszka,karotka00,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn,czarna2532,karolina859,MotylkowaOna,wera86,m umminka,m-s,kalisia,Gochson,agniecha83

Ostatnia edycja:
agniecha, przeniosłam Ciebie :* Kochana, może jak nie będziesz myśleć o starankach szybciej Ci się uda zobaczyć II kreseczki :* Ja tam miałam.

goska, witaj. Dopisałam Ciebie do listy :) Oby @ nie przylazła.

Anula, w końcu też będziesz mamą :* Praca, szkoła.. wykończysz się kochana. Odpocznij w końcu :*

dziuneczka, dopisałam Ciebie do listy na 4.02, ale &&&&&& aby nie przyszła :)

Dziewczyny, taka godzina, a mnie wzięło na Macdonalda :p M wraca właśnie do domu z jedzonkiem. A taka głodna jestem, że chyba wszystko zjem co kupił :p Od niedzieli praktycznie na kolację nie schodzę, bo nie chce widzieć teściowej ;/ Dzisiaj matka teściowej przyjechała i jest jeszcze gorsza od niej. Ale jutro dobrze oglądamy mieszkanko i M ma cały dzień dla nas :)

Ostatnia edycja:
Bezdzietna - Pisałam z komórki i aż weszłam na kompa, by zobaczyć Twój wykres. Bardzo ładny skok tempki! Na pewno owu była :tak: Trzymam kciuki!

Malusiolka - widziałam zdjęcia mieszkania. Wygląda całkiem fajnie! A jak u Was wyglądają opłaty przy wynajmowaniu mieszkania? Na pewno będziecie zadowoleni z tego kroku :happy2:

Cyntia, dzięki :* Wynajem około 800zł + opłaty. To zależy jakie mieszkanie. W tym mieszkanku co pokazałam to 1200 nie więcej :) Ale mieszkam sama z mężem i z dziećmi i nikt mi nie przeszkadza.

reklama
witam z rana :tak:

znowu spać mogła, więc żeby nie budzić mężusia wstałam...

Cyntia nagrody żadnej nie dostałam....

dziewczyny każda z nas bardzo by chciała zajść jeszcze w tym roku i mieć zdrowe dzieciątko... oby tylko się udało nie tylko zajść, ale i donosić.... życzę nam wszystkim tego ;*
mój mąż mi wczoraj powiedział, że jak chce szybko zaciążyć to mogę w ogóle nie szukać pracy :-D

coś mi się dzieje z dłońmi... codziennie smaruje na wieczór i zawsze były fajne gładkie, a teraz mi pękają i pieką, ale tylko od góry.... smaruje alantanem i trochę schodzi...
Monarti wielkie gratulacje :tak:

Maluś życzę Ci, aby mieszkanie było fajne po oglądnięciu i abyście jak najszybciej mogli się tam przeprowadzić ;*

Do góry