reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Malusiolka - fajnie by było jakby mieszkanie się spodobało. Zobaczysz dopiero odżyjesz.

Monarti- gratulacje!

Dziewczyny co jeszcze oprócz progesteronu się bada bo zapomniałam?

reklama
ja sobie napisałam taką ściągę

badania:

FSH - 3-5 dc
ESTRIADOL - 12-14 dc
LH - 3-5 dc
PROGESTERON - ok 21 dc (po owu)
PROLAKTYNA - ok 21 dc
TSH
TESTOSTERON
FT3
FT4

Hej

Takiego posta wymascilam i się nie dodał, wrrr
Jedziemy właśnie do Rodziców.

Myluś daj znać co mieszkaniem, pakowanie będzie przyjemne bo będzie oznaczać koniec męki z tesciami.

Monarti gratulacje i spokojnych 9 miesięcy :)

Gochson trzymam kciuki :)

Agniecha kopiuje ściągę ;)

Jeśli chodzi o płeć dziecka to wolałabym dziewczynkę bo w naszych rodzinach prawie sami chłopcy, ale najważniejsze żeby było zdrowe :)
Mam nadzieję że zdążyliśmy z G na owu w tym cyklu :)

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Asiu- to zycze dzisiaj samych sukcesow w pracy! :tak:

Iwo- jak tam u Ciebie? Ja w troszkę innych dniach niż Agniecha pisze robiłam badania hormonalne.

Gochson- obys dzisiaj wrocila do domku. Kochana a powiedz czy po zabiegu lekarze powiedzieli Ci w ogole cos na temat zarodka, który był u Ciebie? Znalezli jakas przyczyne?

Starające się: 24
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3

Październik 2014:

Cyntia85,agamemnon

Czekamy na potwierdzenie:

Monarti - test i beta wyszła, ale czekamy jeszcze na jedno potwierdzenie :)

Luty

asik 87 - @2.02
Lisica. - @3.02
Aschlee25 - @ 4.02
dziuneczka - @4.02
ana0808 - @5.02
Kraolina - @5.02

doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02
Domka12 - @6.02
Olusia7982 - @ 9.02
jołasia - @11.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Blair87 -@14.02
Bezdzietna - @16.02
mligocka - @18.02
AsiaSz - @21.02
Agaawa - @23.02
watpliwosc - @25.02
goska03 - @26.02
CzekaCudu - @28.02
Marzec
JustynaU - @ 25.03
Kwiecień
mychunia - @6.04 6

Poczekalnia
anuszka,karotka00,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn,czarna2532,karolina859,MotylkowaOna,wera86,m umminka,m-s,kalisia,Gochson,agniecha83

Monarti, wpisałam Ciebie w potwierdzeniach. Będziesz chciała przejść do ciężarówek, to daj znać - przepiszę Ciebie. A i ogromne gratulację :* Szybko teścik Ci wyszedł :) Zapraszam tutaj - https://www.babyboom.pl/forum/staraczki-2013-w-ciazy-f547/ciaza-ze-staraczek-2013-a-68795/

Anulka, zdrówka Kochana :*

Dziewczynki, dziękuję za wsparcie :* Potrzebuje teraz tego. Zaraz uciekamy sprawdzać te mieszkanko i też mam nadzieje, że mi się spodoba :)

Mamusia do mojego M przyszła i zaprosiła nas na urodziny teścia, które jednak mają być jutro i córeczka dla swojego synka robi też jutro tutaj. Zdziwią się jak uda nam się dzisiaj z tym mieszkaniem, to dzisiaj, najpóźniej jutro wyprowadzimy się. Jędza nie powiedziała przy mnie tylko do M. Jak chce niech idzie ja już mu to mówiłam. Ja się poniżać nie mam zamiaru. Jak zwykle zdenerwują ;/

Ostatnia edycja:
Maluś ja pamiętam jakie emocje były jak my szukalismy domu do kupienia nie do opisania a jak bank przyznał nam w końcu kredyt to była euforia.
Mam nadzieje że szybko sie wyniesiecie i będzie spokój w twojej rodzinie. A teściówka niech się goni
U mnie w domu w końcu zrobiło się lato:-D

reklama
Bezdzietna- jaki piękny wykres! Owu na pewno już była :) Teraz będziemy czekać na Wasze efekty! :tak:

Maluś- daj znać jak po wizytacji w potencjalnym Waszym nowym mieszkanku! :tak:

Do góry