reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

witam ponownie-mam pytanko -na ile dni przed @ spada temperatura? u mnie 22 dc ,cykle mam 25 dniowe i tempka jak narazie taka sama 37:tak:tak bym chciała żeby @ nie przyszła,tylko my staralismy sie w sumie o dziewczynkę więc 2 dni przed owulacją bylo przytulanko:sorry2:

reklama
Dziuneczka mi czasem spadla dzien przed @ a czasem 3 dni przed.
Asiu jakos sie trzymam. Teraz mam nadzieje ze szybko wyjde bo tesknie za moim synkiem. Musze dac sobie troche czasu i bedzie dobrze. Widocznie tak mialo byc i tak los chcial.

ewelinka_shn , pierwsze 33 dni w roku płaci pracodawca, dopiero od 34 dnia L4 jesteś na "garnuszku" ZUS. Jedyne co to jakbyś teraz zachorowała i L4 możesz "ciągnąc" przez 180 dni nawet po wygaśnięciu stosunku pracy, a jak byś w trakcie zaszła w ciąże to możesz być na zasiłku chorobowym - jak są wskazania, ale już bez prawa do zasiłku macierzyńskiego. Aktualnie najlepszy "numer" jak byś mu mogła zrobić to zajść w ciąże w lutym nawet 28.02 mina przy wręczeniu pisma o przywróceniu bo ciąża...bezcenna. W razie pytań pisz, troszkę jestem zorientowaną ;-)

masakra miałam przyjść na 16:30, a przyjęła mnie dwie godziny później... zmarzłam, bo w poczekalni było bardzo zimno brr... jednego zęba mi zrobiła drugiego zrobi w przyszły piątek i zaś będę miała pół roku spokoju ;-)

dziuneczka, goska witacie :tak:

Olusia
nie nic nie znalazł....

mychunia to sie naczekalas... dobrze ze nie ucieklas hihihi :p ja ostatnio bylam rok temu z powodu bolacego juz zeba...a przy okazji zrobili tez dwa inne tak bolal ze juz musialam isc i wtedy to nawet sie nie balam tykko my s lalam zeby zrobili co tylko chca byleby przestal bolec... teraz tez by sie przydalo isc ns kontrole ale mi na to jakos ciągle brak czasu ;)

reklama
Dziuneczka my na poczatku tez staralismy sie na dziewczynke. Ale po kilku cyklach, ze tak sie brzydko wyraze byle co byle bylo zdrowe. Choc oczywiscie tobie zycze II kresek :-) A dziewczyny jak to jest u was, jak macie owu to jak czesto sie staracie przed i po?

Do góry