reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Cześć Dziewczynki!

Mychunia- aleee Mężuś Ci powiedział. No, to teraz z taką motywacją, że jak szybko zaciążysz, to nie musisz iść do pracy, to ja bym podwójnie się starała, aby tak się stało! :-D

Asiu- witaj! Masz dzisiaj też monitoring? Co tam dzisiaj będziesz porabiać?

Monarti- Wieeelkie gratulacje! Szczęściara z Ciebie. Tak szybko udało Ci się zafasolkować! :-)

A u mnie... na efekty wiecznego marznięcia nie trzeba było długo czekać. Gardło i głowa boli, z nosa coś leci i czuje się przeziębiona, ech... Dzisiaj postanowiałam cały dzień leżeć w łóżku i porządnie się wygrzać, bo jutro dalej na Uczelnie :-(

reklama
Witajcie:-)
Malusiolka- możesz zmienić moje dane na liście:-)wczoraj zrobiłam test a później betke i wynika że jestem w ciąży
Do listy zafasolkowanych dopiszesz mnie jak zrobię druga betke:-)
Pozdrawiam Was wszystkie

Monarti, wielkie wielkie gratulacje :) ale z ciebie szczęściara :)

Mychunia, super mąż powiedział, teraz tylko działać :)

miłego dnia, dzisiaj mam ostatni dzień wolny, jutro już do pracy :(

moja mama ostatnio ciagle pyta kiedy będziemy mieć drugiego dzidziusia, pyta Mateuszka czy chce mieć siostrzyczkę lub braciszka, ona myśli że ja nie chce jeszcze, nawet nie wie, że juz ponad poł roku się staramy i nic

Ostatnia edycja:
mychunia ze staranie nie rezygnuj, ale pracy szukaj ze zdwojona siłą, nawet jak już zaciążysz u mnie osobiście w 1 ciąży brzuch zaczęło widać pod konie 6-tego miesiąca. Teraz macierzyńsku wynosi rok, a po pierwszej to naprawdę fajniej jest mieć swój grosz, choćbyś mila wszystko wydać na małe. A jak w Twojej okolicy gorzej z praca z umowa, pomyśl nad jakaś działalnością jakbyś zaciążyła, tak by na ZUS choć mieć,

Monari gratulacje
Malusiolka mam nadzieje ze mieszkanko spodoba sie na tyle ze zaraz sie do niego przeprowadzicie
Mychunia ja chyba bym szukala pracy. U mnie te ostatnio kiepsko bo w firmie zle sie dzieje bo kasy niema wiec ciaza mi byla bardzo na reke. A tak nie wiadomo czy za pol roku tez nie zostane bez pracy.

Mychunia fajny taki maz :-)

Anulka na monitoring dopiero w poniedzialek, dzis praca praca praca. Duzo pracy. Odezwe sie do was pewnie dopiero wieczorem.
Ja sobie nie wyobrazam zycia bez pracy. Nie nadaje sie na to mam chyba ADHD :-) buziaki

Dzięki kochane :-) będę szczęściara i mega happy jak tylko będzie wszystko ok i dzidzius będzie zdrowo rósł narazie się boję.wczorajsza beta to 41.2 czyli 3 tydz, wg ostatniej @3 tydz i 5 dni !trzymajcie mocno i nie puszczajcię ps pierszy blady cień wyszedł mi w 11 dniu. Po ovu:-)a w 10taki cień cięnia

Monari zycze ci aby ciaza przebiegala bezproblemowo i mial zdrowego dzidziusia.
Tyle w szpitalu mlodych dziewczyn z problemami ze szok. Co to sie dzieje na swiecie. Zauwazylam rowniez ze przeprowadza sie laparoskopie w celu diagnostyki nieplodnosci. Nawet wczesniej nie wiedzialam ze takie rzeczy sie dzieja.
Czekam na obchod. Trzymajcie kciuki oby mnie dzis wypuscili.

Cyntia owu na pewno była bo to dało się odczuć tylko że jakoś tak wcześnie a może zawsze tak miałam a nigdy nie zwróciłam uwagi? Ja miałam dzisiaj proroczy sen. Mama mi powiedziała że jestem w ciąży :rofl2: mam nadzieję że ten sen się spełni

Goshon wiem o czym mówisz :-(jak leżałam po łyżeczkowaniu to strach mnie ogarnął napatrzylam się i stąd tyle nerwów :-(

reklama
Monarti gratulacje.Oby teraz szybciutko mijaly miesiace i bedziemy podziwiac fotke kolejnego pieknego Maluszka:tak:
Grochson to zaciskam kciuki aby dzis Cie wypuscili do domku

Do góry