reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Ja jak sie staralam to co drugi dzien caly cykl i po @ znowu tak samo:) o wczesniejsza ciaze starslismy sie 3 cykle. 1 i 2 celowalismy w owulacje i pudlo a za 3 razem co drugi dzien i sie udalo niestety z przykrym koncem ale ciaza byla...

reklama
Witajcie Dziewczynki! Już jestem! Jeeej, cały dzień poza domem. Rano praca na pierwsza zmiane a potem wprost na Uczelnie na ćwiczenia. Dopiero po 20. wrocilam do domu. Jestem padnięta.

Witam nowe Dziewczynki!

Asiu- Dziękuje Ci serdecznie Kochana,ze pamiętasz o mnie! Ptaszki przyniosły mi info o Twoim jajeczku! Super, zobaczysz, ze urośnie jak na drozdzach i nim się obejrzysz już będzie owu. Moja ginka z kliniki mowila mi,ze pęcherzyk rosnie średnio 2 mm dziennie, a peka jak jest wielkości mniej więcej ok. 22 mm, wiec łatwo możesz sobie policzyć Twoja przypuszczalna owulke :-D

Maluś- oby jutrzejsze mieszkanko okazało się tym dobrym wyborem i od jutra zaczniesz nowy lepszy etap w zyciu :tak:

Mligocka- działacie z Mężusiem? :-)

Gochson- aż mi łezka poleciała jak czytałam Twój wpis... A tak do końca wierzyłam w Twoja fasolke. Zycie jest okrutne :-(

Mychunia- ale byłas dzielna u tego dentysty! Jeszcze wizyta za tydzień i masz na dłuuugi czas spokoj z zębami ;-)

U mnie tyle Dziewczyn w grupie na Uczelni w ciąży, że az się na nie napatrzeć nie mogę :-(

Gabis - ja se strzelam w dniu pozytywnego testu owulacyjnego. Teraz raz strzelalismy, a właściwie to P. strzelał :-D

Mychunia - no to teraz, po wizycie, powinna być jakaś nagroda :-)

To ja się przywitam oficjalnie, choć pisałam tu już wcześniej (to ja pomyliłam testy owulacyjne z ciążowymi ;-). To od początku mam 4-letnia córkę - powstała w pierwszym cyklu po odstawieniu tabletek, a aktualnie przestałam zażywać tabletki 12.12, no i pierwszy cykl z owulacja dobiegł końca 28.01. Teraz startuje po raz 2-gi, poproszę o dopisanie na @ 26.02, z listy życzeń celuje na chłopca (troszkę poczytuje wątek o planowaniu płci) no i żeby się urodziła/ła jeszcze w 2014 wiec mam 2 cykle.

Ja to mogę mieć chłopca i dziewczynkę za jednym zamachem że tak powiem. A staramy się celować w owulkę ale w tym cyklu było tak zimno w domu że nawet się ''zbytnio nie postaraliśmy''. Jak zaczęłam mierzyć temp. co dziennie to stwierdzam że coś chyba jest nie tak. Wg kalendarza internetowego powinnam mieć 2 lutego a chyba miałam 29 stycznia:confused:

Ja tez chciałabym urodzic jeszcze w 2014 roku. Przedtem bardzo chciałam dziewczynkę a mój Adaś chłopca ; p a teraz to mi wszystko jedno byleby sie udało i było zdrowe :) bez względu na płeć będę kochać najmocniej na świecie.

to 3-cie życzenie moje byłoby bliźniaki chłopak i dziewczyna ale nie chce przeginać, wiec synem w 2014 się zadowolę ;-)

Witam dziewczynki kochane :)
dzisiaj miałam caly dzień poza domem, najpierw pojechałam z Matim do koleżanki na plotki a potem do rodziców, wróciliśmy późno

Gochson, bardzo bardzo mi przykro :( tulę mocno, trzymaj się Kochana!!!!!!!!!!
Maluś, przepisz mnie prosze do poczekalni, nie wiem kiedy @ przybędzie. Trzymam kciuki ze mieszkanie, super jak się uda, odpoczniecie psychicznie :)

ja też mam nadzieję, że uda mi się jeszcze w tym roku :( Nieważna czy chłopiec czy dziewczynka, byle zdrowe i w tym roku :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny mi jest bez roznicy chlopiec dziewczynka nie gra roli, w sumie bliznieta tez moga byc. Ja poprostu chce juz dzidzie.

Anulka juz sie martwilam ze zamarzlas wczoraj ;-) dzieki za info policze sobie.

Bezdzietna jestem pewna ze ten rok bedzie udany w powyzszej kwestii. Mierz temp nadal.

Goska obys zakreseczkowala podwujnie :-)

Mychunia ja lubie stomatologa, mam bardzo delikatnego i spac mozna ;-)

Dzis juz mowie dobranoc bo padam. Emocje byly niezle. Doktorek mnie mega pocieszyl i mialam duzo energii na caly dzien. Cala juz zuzylam :-) przytulanko tez bylo
Jutro do pracy na caly dzien. Milego wieczorku.

Ostatnia edycja:
Do góry