Witajcie kochane :-)
Zouza, melka kciuki za owocne owulki :-)
Blair piekny bladzioszek i ciesze sie, ze dzis znowu wyszedl kochana zaciskam za Ciebie mocne kciuki
Missiiss piekny brzusio kochana i kciuki mocne trzymam za wizyte :-)
Julcia oj tak wczoraj kolejny dzien walczylam na wysokich obrotach hahah, a dzisiaj bedzie nie lepiej, bo kilku nauczycieli sie pochorowalo i jeszcze bede miala zastepstwa i to z 1 i 2 klasa hahahah wykoncza mnie jak babcie kocham, bo te dzieci to diabelki wicelone
Watpliwosci witaj kochana
Blair kochana z facetami tak niestety jest, potarfia nas zranic slowem czasem to jest nieswiadome, ale ich meska duma nie pozwoli tak latwo przeprosic... przeszlam swoje to wiem i mam nadzieje, ze sie dogadacie kochana, trzymam za to kciuki.
Moj byly- nasz zwiazek byl bardzo skomplikowany i na moje nieszczescie razem pracujemy, a to jest prawdziwa meczarnia, bo rany sa rozdrapywane codziennie- tez kiedys powiedzial pare slow za duzo, wszystko sie rozpadlo, a ja nie wybaczylam, bo to co wtedy powiedzial bolalo... wiem, ze teraz zaluje, ale coz...teraz jest juz za pozno... dlatego mowie Ci, ze twoj G na pewno tez zaluje tych slow, a ja mam nadzieje, ze u was bedzie dobrze.
Kornelia super, ze przygarneliscie pieska, aj tez w te wakacje przygarnelam taka zblakana psinke i jest taki pocieszny, mam z niego mega radosc :-)
Julia zdrowka kochana ;-)
Missiiss a co do facetow to dobre hahaha ja uwazam, ze to oni by sobie bez nas nie poradzili, bo kto by im gotowal, pral, sprzatal i jeszcze te inne rzeczy z nimi robil? Hahaha marzyciele
A ja teraz po @ to moj M ma przerabane
Heheh milego dnia :-)