reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Babybust - on jest radca prawnym to sam powinien wiedziec a zreszta wg niego nie ma rzeczy z ktorych nie mozna byloby wyjsc wiec chyba by mi powiedzial ze co jak co ale on sobie poradzilby z tym :/
no ale powiem mu: ze ryzykuje zdrowiem, ze juz poprostu nie dam rady bo takie mam mdlosci i zoladek mnie boli ze nie dam rady i tylko lezenie ulge mi przynosi - no i poza tym praca na L4 tez ryzykuje bo w razie kontroli strace wszystko (to tez mu napomkne Babybust :D)...

kurcze ja nawet przez to wszystko w temacie nie jestem:)

gratuluje tym komu sie ostatnio udalo i kciuki za testujace :) :D

a ja musze sie wziac w garsc i nie dac sie zwariowac bo za bardzo sie nakrecam i stresuje :/ a przeciez ten czas powinien byc dla mnie najmilszy a nie a nie stresowac sie jakims szefem od siedmiu bolesci - zeby chociaz on byl taki w porzadku jak ja...

Ostatnia edycja:
reklama
Zouza jesteśmy sami z mężem. Duży metraż więc jeszcze sporo do wykończenia. Kupiliśmy w stanie deweloperskim więc koszty ogromne. Ale mam moją kuchnię marzeń, salon, prywatny pokój M gdzie może sobie bałaganić, łazienki jeszcze nie wykończone (planujemy na wiosnę ogarnąć temat) no i przy sypialny różowy poddaszowy pokoik czeka na wykończenie. Różowy - bo tak na planach budynku nazwaliśmy i tak już zostało :-)
A tak naprawdę to dziecko potrzebuje dużo miłości a nie metrażu...

Ja absolutnie się z tym zgadzam :)

Ale w gre wchodzą inne kwestie, np. RYTUAŁ T - 2 fajki i kawa z rana, na (przepraszam wrażliwców) sranie ..
i gdzie ja z dzieckiem pójde?

Lato to jeszcze ok bo wyjdzie na balkon, ale zima ?!

Nie wiem jak to będzie, ale bedziemy musieli dać rade .. :)

Kuchni zazdroszczę, w mojej dwie osoby sie nie mieszcza :-D
a marzy mi sie taka wieeeeelka, piękna :-D

Melka chciałabym żeby to owu mi sie spóźniała(w razie tego to z mężem co 2 dni działamy :p), ale raczej myślę, że jej nie będzie, bo ja w tym cyklu bez żadnych leków, a ja mam tendencje do robienia się torbieli z niepękniętego pęcherzyka i pewnie będzie powtórka z rozrywki bo ten gamoń kazał najpierw naturalnie się starać jak wszystko wyleczone.... :( :(

Blair gratulacje bladziocha!!!!! Sciemnieje za kilka dni :)

Zouza &&&&& za owocne działanka :-D

ja juz po badaniach, ziąb tak straszny że przebiegłam szybciutko i wróciłam do ciepłego domku :)
wyniki w pon, ale jak patrzę na te bladziochy to jestem spokojniejsza, bo tendencja jest wzrostowa :D
próbowałam zrobić foty ale ja widzę, aparat widzi jak robi a jak patrzę na zdjęcie to niewiele widać...
mam nadzieję że jutro już będzie taki który da radę sfotografować, tylko że zostały mi już tylko płytkowe 25, bo 10 miałam dwa w gratisie

Zouza poprawiłaś mi humor tym kawałem :p dobry :p
to przez strach, jak będę miał betę i będę po terminie @ to odsapnę, cieszę się, ale ostrożnie, no i sytuacja w domu działą na mnie dodatkowo przygnębiająco

Anula ano powaliło, powaliło...

Melka :* obyś miałą w takim razie nadal dobre przeczucia :)
&&&&& żeby testy owu już Ci nie były potrzebne tylko ciążowe :D
zazdroszczę imprezy!!! też bym poszła na taką :p

Miss do Rodziców nie pójdę, bo mieszkają ok 200km stąd, z resztą Mama jest chora więc nie chcę się zarazić no i mieszkamy w mieszkaniu moich Rodziców, więc nie widzę tego że sie pakuję i wyprowadzam :p
będzie dobrze, chrupek na pewno ma się świetnie! :D o której masz wizytę?

Babydust ja wczoraj siedziałam i płakałam a on się darł, w końcu wyszłam bo to bylo lepsze, próbowałam mu spokojnie coś tłumaczyć ale się nie dało, a do gina nie pójdzie idę o zakład...

Julia to jest 9 cykl
zdrówka dla Maleństwa :)

Jazza o kurczę to współczuję sytuacji z byłym, nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, chyba bym nie wytrzymała..
wyciśnij M najmocniej jak się da, niech tym razem się postara! :p

Anna myślę że ktoś trochę sobie nawyolbrzymiał, ja się za bardzo na tych zwolnieniach nie znam, ale myślę że co do umowy to się nikt nie czepi, a co do l4 to sory, lekarz wypisał bo miał powód, niech oni udowodni że go nie było, myśle ze nie masz co się martwić na wyrost

Anula1988 miło Cię widzieć :* staram, bardzo staram się myśleć pozytywnie :)
u Ciebie już niedaleko :) wyprawka gotowa? :D

my mamy 70m2 i dobre usytuowanie bo obok bloku są szkoły i przedszkole, sklepy, komunikacja. 3 pokoje i fajna jasna kuchnia, więc dla mnie idealnie :D

To mój nowy "nabytek", na smyczy bo nie mogłam jej zdjęcia zrobić bo się łasi, już do ludzi się przekonuje i gryzie przy pieszczotach bo mleczaki jej wypadają akurat :)) Ale jest słodka i szczekała na wrednego sąsiada to jeszcze bardziej ją lubię :laugh2:
DSC_0331.jpgDSC_0335.jpg

Załączniki

• DSC_0335.jpg
    DSC_0335.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC_0331.jpg
    DSC_0331.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry