reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Blair, cos mało entuzjazmu w Tobie
choć troche nastaw się pozytywnie :)

anula, jesień ;)

Nie wiem jak u was, ale ja dziś kurtke zimową wzięłam
i szalik
i gdyby nie to że musze czapke wyprac to też bym ubrała ..

reklama
Blair kurka rurka :-) Ale powiem ci no wiem że to głupie ale od kiedy temp ci spadła moja głowa uparcie twierdziła że to zagnieżdżenie i nie mogłam tej myśli się pozbyć. Dbaj o siebie, teraz fasolinek najważniejszy ;-)

Blair
Poka!:-D super :-) nie martw sie trraz bym jrszcze poczekala a chyba przy kolejnej akcji ze star spakowalabym sie poszla do rodzicow a jemu w twarz rzucila opsikanym testem pozytywnym tak zeby sie od czola odbilo moze by wlazlo cos do tej lepetyny. Przepraszam to moje odczucie bo ja to impulsywna jestem bardzo :-D;-)

Zouza
:-D:-D:-D
Wiesz ze z tymi idiotami moj maz zgadl :p Mowi: hmm no pewnie losowo. I powiedzial ze my kobiety zyc bez nich nie mozemy i bylybysmy nikim haha :-D chlop ma marzenia :p
Anulcia
To ta jesienna pogoda. Tulam mocno :-* tez mam takie mysli... mi sie jesien tez udziela.

Melka
&&& za testowanie niedlugo :-)

Julcia
Milej pracy vdzis choc wiem ze pewnie ciezko bedzie :-\

Ja dlugo nie moglam zasnac bilal mnie brzuch i glodna bylam. Po 24 jeszcze jablko opierdzielilam. Cala noc snilo mi sie ze mojego chrupka juz nie ma :-\ strasznie boje sie wizyty... chyba pojade ze spakowana torba ewentualnie jakby cos sie dzialo...

Ostatnia edycja:
Miss chrupek był, jest i będzie ;-) My tu dobrej myśli jesteśmy i w tym oto poście przesyłam ci trochę mojej energii i pozytywnego myślenia ;-)

miss, bedzie dobrze !!

blair - no widzisz, super :-D

bardzo mi sie wolno odświeża to forum
niby pisze od razu pod komentarzem a tu mi potem 4 wskakują, masakra

A dziewczyny co do testów owu. Nie wiem jak u was ale u mnie w aptece są mega drogie a jeszcze ja mam różne długości cykli więc już w ogóle potrzebuje ich więcej. Kupiłam na allegro mega tanio i jak widać jak najbardziej prawidłowo pokazały owu. Miałam 50, zostały jeszcze 42 szt. I tak moja głowa wymyśliła że nie zdążę ich zużyć. Bo ja marzycielka jestem :-)

reklama
blair super wiedyialam , duzo odpoczywaj, nie daj sie malzowi podpuscic na bieganie ale tez nie kloc sie z nim, emocje nami w ciazy sa okropne ale do niczego dobrego to nie doprowadzi. nastepnzm razem wez go ze soba do gina niech poslucha ze to nie twoje wymyslzy tylko normalne zalecenia , trzymam kciui !!!

miss za twoja wizyte tez

Do góry