reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Blair, chłopem się nie przejmuj

w myśl zasady:

- jak ze 100 mężczyzn wybrać idiotę?
- LOSOWO

:-D

Mój T puka sie co dziennie w czoło jak widzi mnie latającą i robiącą testy owu.
A ile sie nagada przy tym o matko kochana :-D

Nauczyłam się ignorować to do granic możliwości, tym bardziej że wiem że to ja mam rację.

---

Jak juz sie przewali przez mnie rano żeby wstać do pracy, a ja sie obudze i tak na mierzenie to już nie zasne ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mojemu o mierzeniu temp, testach itd w ogóle nie mówię. Twierdzi że skoro inni mają bez problemu dzieci to my też zaraz będziemy mieć. Tych z problemami z zajściem w ciążę (a jest ich dużo) wyparł z głowy chyba. Kiedyś też myślałam że wystarczy do łóżka skoczyć i bach - dzidzia. A to nie takie proste...

Melka bo masz racje... to takie niesprawiedliwe:/

No ja dzis do pracy jade na popoludnie, kiepsko sie czuje jestem przeziebiona:/ oby sie nie rozwinelo chorubsko....

Blair czy juz moge gratulowac? ;-) kciuki ! ...
Chlopa ci powalilo ... ehhh

A mnie chyba jakies przesilenie dopadlo ... i mysli ... typu ze nic mi nie wychodzi .... zmeczona sie czuje....

reklama
Anula jeszcze nie, po usg ;)

Jezuuu ten test to 10, a zrobiłam i kasetowy 25 bo te 10 to gratis, no i jest cień cienia!!!!! Aaaaa Boże dzieki Ci!!!!!

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Do góry