reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Miss jestem jestem czytam ale nice mam jeszcze now ego telefonu a ten Stary P mnie strasznie denerwuje .. agrr

Blair trzymam kciukasy &&&&&

Ja przeziebiona jestem i leze pod kocem . Maly wczoraj pokaszliwal i posmarkiwal i mbie dobilo :)
Fajny chlopczyk z niego i wczoraj przez przypadek udalo my side z 3 razy powiedziec Niania :D

Z G pokłóciłam tak ze zastanawiam sie nad sensem dalszego związku. Dowiedziałam sie ze jestem leniem ci nic nie robi u jestem chora psychicznie bo co miesiąc jestem w ciazy. U duzo innych rzeczy, wyszłam, wsiadłam w samochod pojeździć

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Blairr
:-( ci faceci.... :-( oni tak tego nie przezywaja jak my kobiety... dla nich zawsze przyjdzie czasjak nie teraz to pozniej. Tulam cie mocno i uwazaj tam na siebie jak jezdzisz... :*

Blaair ciesze sie ze tragilas na te pania i trzymam kciukaski. Lutke bez apliaktora jak to moja dr stwierdzila aplikator dla pan ktore se nie wyobrazaja palecem;)

Mychunia dobrze ze was przewoza i jestes pod opieka. Trzymajcie sie dzielnie

Wróciłam do domu, Boże tak sie boje zeby nie zaszkodzic fasolkowi...
Nie odzywa sie do mnie, ale to dobrze, nie jest wart mnie i tego dziecka, musze sie poważnie zastanowić co dalej...
Staram sie byc jak najbardziej spokojna, wzięłam nospe i zaraz wezme jeszcze jedna luteine. Boje sie ze juz po moim marzeniu...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Mychunia trzymam kciukasy za Was..;-)

Blair ja pierdziele kochana, badz ostrozna i niedzialaj pochopnie pamietaj teraz masz burze hormonow...
Hmmm ci faceci, pewnie polowy rzeczy tak nie mysli a chlapie jezykiem....powiedzial ci pare przykrych slow tym bardziej dotyczacych ciazy...
To pewnie dlatego im facet mniej wie tyn lepiej, oni tego niezrozumieja:/
Mam nadzieje ze emocje opadna pogadacie sobie na spokojnie!

Do góry