reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Pracowalam 3 lata bez 1 miesiaca... juz nawet nie mam sily z tym walczyc za duzo przykrych spraw w jednym czasie. Ale to jego zachowanie sie na nim odbije. Wszystkie krzywdy ktore wyrządził swoim pracownikom zwroca sie przeciwko niemu ;)

Ewelina, ale mozesz pojsc na zwolnienie teraz i ciagnac je tak aby minęły 3 lata pracy i wtedy bedziesz miala dluzsze wypowiedzenie. Skoro on mógł się zachować jak kawał złamasa to Tobie wolno WSZYSTKO. I walcz o swoje! Bo to twoja kasa, twoje nerwy. A jak to zostawisz to bedziesz żałować później. Nie zostawiaj tego tak. Zobacz załącznik 607462Zobacz załącznik 607462

Asia chyba to nie dziala w ten sposob. Wypowiedzenie biegnie od momentu doreczenia pracownikowi bez wzgledu na L4. L4 spowoduje tylko ze po okresie wypowiedzenia bedzie dostawac pieniadze z Zus.

Jest ciezko... myslalam o l4 ale niewiem jsk to jest. Jak w trskcie wypowiedzenia pojde do faktycznie zus bedzie placil? Zawsze jakies pieniadze dodatkowe...

ewelinka_shn przykro mi ze stracilas malenstwo a teraz prace.... ech.. brak slow... dobry pracownik ale musze zwolnic, jedno wyklucza drugie....

mychunia a kierownik znalazl cos dla ciebie jak wspominal?
inzagata witaj.... :-)
AsiaSzw to widze ze wszystko na dobrej drodze jest,,,, :-)

Gochson ale co robili? po jakim zabiegu? wyleczkowania? przykro mi....
Malusiolka super ze macie juz pieniazki na swoj wlasny domek... :-)

lalka dostalas @ po tabletkach?
Cyntia85 no to super ze beta ladnie przyrasta....:tak:
dziuneczka witaj... :-)

Moj szef to zlotowiarz wiec szybko przeliczyl ze pracownik w ciazy mu sie nie bedzie oplacal i najprościej zawsze jest zwolnic i mieć problem z głowy... tak to jest u Prywaciarzy grrr. Dupek dupek dupek!!! Niech mu ten interes padnie i niech popadnie w długi! Wiem ze tak nie powinnam ale tego mu zycze!!!

reklama
Do góry