reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Blair i ty będziesz taaaaaaka duża niedługo ;-)
Zouza o której testujesz?

A no już widzę 16. Pytam żeby cię przypilnować byś się nie nachlała znowu ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
No i tu pojawia się problem :-D
bo jade jeszcze do Taty na cmentarz, potem do Mamy na chwile. Podejrzewam że będę w domu koło 17-18, czyli wtedy dopiero.

Został mi ostatni test - nie przewiduję innego wyniku jak + :-D

Tak teraz sobie mysle jak przez ta nystatyne ta baba spowoduje ze poronie to ja zapier...e!!! Przepraszam nie mam sie komu wygadac :-( a wyniki z p. Kardiolipinowych beda za tydzien... :-( boje sie jutrzrjszej wizyty.. . Boli mnie w miejscu gdzie dzidzia znow i plamienia delikatne ale takie nitkowate lekko. :-( kurde. .. na bank ptzez ta nystatyne mialam biegunke ! Zabije ja jak cos sie stalo mojemu chrupkowi :-(

Melka
Nie wiem ale na ulotce pisalo ze nie bierze sie tego w ciazy a ona mowila ze w pierwszym trymestrze mozna :-( ptzestalam brac to go..no i nie mam juz biegunki a jak bralam to mialam. Narazie leze i odpoczywam i ciagle mysle ze mnie z tej jednej str boli :-( a do jutra jeszcze czasu troche...
Przepraszam was ale bardzo sie boje :-( przeciez nie pracuje odpoczywam i dlaczego te plamienia i bol... jak juz sie przyzwyczailam ze musi byc dobrze tak teraz mnie to znow zaczyna przerazac :-( przepraszam za moje zale :-(

reklama
Miss pisz ile wlezie, kto cię lepiej wysłucha jak nie my. Z lekami jest tak że ten sam lek na różne osoby różnie działa. Pogadaj z dr może coś innego przepisze. Nie zamartwiaj się bo chrupek też się stresuje.

Do góry