reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Tak teraz sobie mysle jak przez ta nystatyne ta baba spowoduje ze poronie to ja zapier...e!!! Przepraszam nie mam sie komu wygadac :-( a wyniki z p. Kardiolipinowych beda za tydzien... :-( boje sie jutrzrjszej wizyty.. . Boli mnie w miejscu gdzie dzidzia znow i plamienia delikatne ale takie nitkowate lekko. :-( kurde. .. na bank ptzez ta nystatyne mialam biegunke ! Zabije ja jak cos sie stalo mojemu chrupkowi :-(
missiiss1301
Melka
Nie wiem ale na ulotce pisalo ze nie bierze sie tego w ciazy a ona mowila ze w pierwszym trymestrze mozna :-( ptzestalam brac to go..no i nie mam juz biegunki a jak bralam to mialam. Narazie leze i odpoczywam i ciagle mysle ze mnie z tej jednej str boli :-( a do jutra jeszcze czasu troche...
Przepraszam was ale bardzo sie boje :-( przeciez nie pracuje odpoczywam i dlaczego te plamienia i bol... jak juz sie przyzwyczailam ze musi byc dobrze tak teraz mnie to znow zaczyna przerazac :-( przepraszam za moje zale :-(
Nie wiem ale na ulotce pisalo ze nie bierze sie tego w ciazy a ona mowila ze w pierwszym trymestrze mozna :-( ptzestalam brac to go..no i nie mam juz biegunki a jak bralam to mialam. Narazie leze i odpoczywam i ciagle mysle ze mnie z tej jednej str boli :-( a do jutra jeszcze czasu troche...
Przepraszam was ale bardzo sie boje :-( przeciez nie pracuje odpoczywam i dlaczego te plamienia i bol... jak juz sie przyzwyczailam ze musi byc dobrze tak teraz mnie to znow zaczyna przerazac :-( przepraszam za moje zale :-(
missiiss1301
Tak a mialas po niej biwgunke? Bo na mnie jak widac kiepsko podzialala :-(
Dobra juz nie truje... do jutra jakos przetrzymam ...
Dobra juz nie truje... do jutra jakos przetrzymam ...
reklama