reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
julia, trzymaj sie _cheer_up_hug__by_darkmoon3636.gif

ja wciąż nic
oczy mi sie zamykają
ide sie przewietrzyć, moze sie ockne

Załączniki

• _cheer_up_hug__by_darkmoon3636.gif
    _cheer_up_hug__by_darkmoon3636.gif
    12 KB · Wyświetleń: 129
Sory ze ja tak tylko o sobie ale nie moge skupić myśli...
Kreska stała sie troszkę wyraźniejsza ale i tak jest bladzioch wielki i nie moge go uchwycić tel, tylko po moich przebojach z testami to mi sie średnio chce wierzyć w te bladziochy... Oczywiscie powiem lekarce ze wyszedł bladzioch i nie wyjdę z gabinetu bez leków, siłą mnie nie wyciągną.

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Przewoza mnie jutro na moje zadanie do Bielska bo babka co mnie rano badala stwierdzila ze nic sie nie dzieje i moge isc do domu, to samo powiedziala po usg nic nie tlumaczac ale ja wole byc pod opieką niz sama w domu. Przyszedł potem inny lekarz powiedziec mi ze zalatwil transport i jak sie okazalo rozwarcie mam juz na 1.5 cm i porod moze nastapic w kazdej chwili. Tu nie maja odpowiedniego sprzętu dla wczesniakow i dzieci matki cukrzycowej.

Do góry