reklama
Sory ze ja tak tylko o sobie ale nie moge skupić myśli...
Kreska stała sie troszkę wyraźniejsza ale i tak jest bladzioch wielki i nie moge go uchwycić tel, tylko po moich przebojach z testami to mi sie średnio chce wierzyć w te bladziochy... Oczywiscie powiem lekarce ze wyszedł bladzioch i nie wyjdę z gabinetu bez leków, siłą mnie nie wyciągną.
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Kreska stała sie troszkę wyraźniejsza ale i tak jest bladzioch wielki i nie moge go uchwycić tel, tylko po moich przebojach z testami to mi sie średnio chce wierzyć w te bladziochy... Oczywiscie powiem lekarce ze wyszedł bladzioch i nie wyjdę z gabinetu bez leków, siłą mnie nie wyciągną.
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Blair
Kciuki i walcz o dupka lub lutke! &&&&&&
Kciuki i walcz o dupka lub lutke! &&&&&&
jazza
Fanka BB :)
Blair zaciskam kciuki kochana
reklama
Przewoza mnie jutro na moje zadanie do Bielska bo babka co mnie rano badala stwierdzila ze nic sie nie dzieje i moge isc do domu, to samo powiedziala po usg nic nie tlumaczac ale ja wole byc pod opieką niz sama w domu. Przyszedł potem inny lekarz powiedziec mi ze zalatwil transport i jak sie okazalo rozwarcie mam juz na 1.5 cm i porod moze nastapic w kazdej chwili. Tu nie maja odpowiedniego sprzętu dla wczesniakow i dzieci matki cukrzycowej.