reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
melka, _excited__rvmp_by_bad_blood.gif

edit:

cykle na ogół 26-27-28 dni
ten był 4 w tym roku taki krótki

Załączniki

• _excited__rvmp_by_bad_blood.gif
    _excited__rvmp_by_bad_blood.gif
    8,6 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
Obsuwa jest, powinnam 15min temu wejść a jeszcze poprzednia nie wyszła. Mam nadzieje ze przez to ze pani dr jest dociekliwa i dokładna ;p

Siedzenie tu to istna tortura, ciagle kobiety w ciazy albo z noworodkami

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Blair, trzymaj sie dzielnie :) &&&&&

mam jeszcze 0,5l herbaty, kawe i zupe do zjedzenia
godzina na wszystko, potem znów stop na czas testowania - cos czuje że będzie wesoło :rofl2:

Do góry