reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Zouza luknęłam na twój poprzedni wykres, tak samo jak teraz w 12dc skok, potem spadek i skok. Może to się powtórzy. Zrób dzisiaj testa i serduszkuj jak sił starczy, może to jeszcze nie owu

melka, ja zeszły cykl miałam troche inny
był spadek - skok - spadek - skok po okresie
W tym cyklu po @ temp mi ładnie spadała i dziś skok

no nic, zobaczymy :tak:

A ja usunę chyba tą jedną zaburzoną temp bo mi wykres psuje. I tak nie jest brana pod uwagę. Kciukamy, może którejś coś z tego wyjdzie ;-)

Blair czemu nie zareagujesz odrazu? Chcesz znowu przez to samo przechodzic. Moze jedynym sposobem puki nie trafisz w koncu do normalnego lekarza jest beta i odrazu lutka albo dupek. Tym bardziej ze masz bladziocha :-/

Kurde w twojej sytuacji ja cie nie rozumiem. Tak pragniesz malucha. Czemu nie zepniesz tylka i nie popedzisz po luteine. Moze gdybys ja brala od kilku jiz dni to byloby inaczej. Twoj wynik progesteronu o niczym nie swiadczy bo 2h pozniej moglas miec tego hormonu we krwi prawie nic. Tak dziala i takie wyniki sa niemiarodajne. A zamiast robic je co miesiac prywatnie juz bys sobie odlozyla te 300 na ta gin. Albo przynajmniej znalazla kogos innego. A tak to ciagle sie narazasz na stres i smutek potem. Nie wspomne o bombie hormonalnej dla twojego organizmu. Do dziela kobieto!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Asiu spokojnie, nie znasz sytuacji całej bo nie chce pisać o tym na forum, a lekarza mam za 2,5h. Nie zawsze wszystko jest czarne albo biale

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Do góry