reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

hej dziewczyny,czy mogę sie dołączyac do was? mam 33 lata i staram sie o czwartego maluszka:) mamy samych chlopcow:tak:,udanych i ślicznych:) marzy sie nam córka:zawstydzona/y: to dopiero pierwszy cykl starań więc za dużo sobie nie obiecuje,termin miesiaczki mam na 3-4 luty,mierze temperaturę codziennie i mam 37 i póki co nie spada,poza tym 2 razy częsciej chodze sikać i mam wiekszy apetyt ale oczywiście to nie musza byc objawy ciązy choć chciałabym.Testować będe dopiero jak @ nie przyjdzie:tak:

reklama
ewelinka_shn a jaki masz okres wypowiedzenia? bo wiesz jak bys "zaszłą" nawet ostatniego dnia to wypowiedzenie traci moc (nawet jakbys się dowiedziała o ciąży już po okresie wyp.)

Malusiolka dziekuje ze pytasz czuje sie dziwnie...nie chce sie nakrecac moze to na @ ale mam nadzieje ze nie...jakos wcale nie mam apetytu kazde jedzenie oprocz kanapki z jajkiem dziala na mnie okropnie.Sama mysl wywoluje zle samopoczucie
dziuneczka witaj :tak:

witaj Aschlee :-) masz nadzieję na ciąże jak ja? ja z kolei mam spory apetyt i pobolewa mnie podbrzusze w okolicach blizny po cesarce,cóż-trzeba czekać do terminu @:confused:

dziuneczka ojjjj tak mam bardzo wielka nadzieje.Mam Coreczke i teraz staramy sie o rodzenstwo dla niej.To moj 4 cykl staran

Dziewczyny znalazlam cos fajnego na nasze forum.Pamietacie karnego jezyka dla dzieci z Super Niani?
To ja za zaniedbywanie i rzadkie zagladanie na forum tez mam dla Was kare :-D
Oto ona:

Załączniki

• indeks.jpg
    indeks.jpg
    4,7 KB · Wyświetleń: 84
Ostatnia edycja:
a mniej niż 3 lata pracowałaś? bo powyżej 3 lat jest 3-miesięczny (licząc cały okres łącznie z próbną)
nie wiem jak z @ w takiej sytuacji, czy nie może być owulacja od razu a potem @
(ja z 1 dzieckiem po odstawianiu tabletek nie dostałam już @ naturalnej, w ciąże zaszłam)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry