reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Julka nie martw sie :* uda sie ...
popatrz ile ja sie juz staram a jestem bardzo mloda .. nigdy nie bralam tabletek i masz Ci los.. ale ja wierze ze kiedys sie uda ... tylko czas ucieka bo w grudniu chyba podpisujemy umowe na lokal na slub na sierpnia .. wiec chyba bedziemy musieli do slubu przerwac starania ... no chociaz i tak szanse ze bez ingerencji lekarza zajdziemy jest raczej nie realna ... wiec szkoda chyba nawet przez ten czas wydawac kase na prezerwatywy :]

ale powiem wam szczerze ze na poczatku staran P mial przeczucie ze uda nam sie od razu a ja bylam przekonana i cala soba czulam ze to potrwa i niestety mialam racje...:()

reklama
Julka no ja wlasnie nie wiem czy to tak jest bezowulacyjny, myslalam ze cos Ci lekarz powiedział. Nie poddawaj sie! Głowa do góry! ;*

Watpliwości no ja mam taka sytuacje, slub za 10m-cy i jak ciąża wyskoczy to trzeba bedzie przełożyć, tylko ze ja jestem od Ciebie starsza i tak na prawdę to nie ma za bardzo co zwlekać z ciąża nie wiadomo jeszcze kiedy sie uda...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Julcia
Zdrowka dla babci. Ehh z tymi lewymi jajnikami. Moj lewy w ogole nie pracuje :-( hmm ciagle sie zastanawiam czemu ci kaze brac 4 ytabsy clo a nie 5 dni i czemu tak wczesnie skoro masz pozne owulacje :-\ hmmm oby @ szybko przyszla i by nowy cykl byl owocny!

Miss no widzisz niewiem czemu takie dawkowanie...a niechce nic na swoja reke robic:/
Choc ci powiem ze mnie korci...bo na Clo niemozna jechac za dlugo?
Jak myslisz od 3 do 7 dc bylo by dobrze? Z braniem?
Widzialam wykresy n ovuf ze laski braly od 3-7dc niewidzialam innych dawkowan...
Chyba jednak zaryzykuje...

julia, tule mocno
I zdrowka dla babci :)

Wrocilam do domu po urodzinach ciotki
Tak mnie cos tknelo i kupilam testy owulacyjne. Ciekawa jestem jak to sie ma w praktyce wszystko z tym co mowi cialo, sluz i ovu ..

Kocham podejscie naszych lekarzy ..

Przy pierwszej rozmowie z ordynatorem gdy do szpitala trafil Tato jedyne co mi powiedziano - to juz tylko śmierć ..

Pierwszy raz ze stresu zwymiotowalam ..

Julia, w jakim wieku jestes?

To tak jak ja ..

Ze stresu, szoku ..
Tato lezal na sali i co - mialam mamie i jemu powiedziec ze umiera??

Walczylam od tamtego momentu 9 miesiecy o jego zdrowie, sama zawozilam go na wozku do szpitala bo zadna karetka nie chciala przyjechac .. Koszmar :((

reklama
Julia &&&&&&&&&&&& nie poddawaj się! W końcu się uda! Masz DOPIERO 30stkę! Znam takie kobietki, które w okolicach 40stki zaczęły myśleć o pierwszym dziecku i też się wystarały! A może wystarczy właśnie lekko naprostować jakiś hormon i będzie pięknie! Nie ma co się od razu nastawiać na najgorsze bo to jest klucz do blokady umysłowej! :) Ja co prawda dopiero 3ci cykl staram się na poważnie, ale już od 3 lat borykam się z problemami z jajnikami i hormonami i tez już słyszałam od jednego lekarza, że wcale mogę nie mieć dzieci, a mam dopiero 22 lata ( albo już :-D) ale ja tam się nie zrażam i próbuję, narazie po kilku cyklach duphastonu się wyprostowało, być może na chwilę, więc korzystamy, ale nie mamy zamiaru szybko się poddać, bo mój instynkt macierzyński obudził się już w tym roku i szaleje konkretnie :))

No i życzę zdrowia i siły dla babci! Znam ten ból bo mój dziadek też kilkukrotnie miał zawały i też lekarze nie dawali nadziei,ale wiele razy wychodził z tego no ale chyba za 3cim takim rozległym nie dali rady go uratować, za tydzień z hakiem będzie rok już :(

Do góry