reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Julka nie martw sie :* uda sie ...
popatrz ile ja sie juz staram a jestem bardzo mloda .. nigdy nie bralam tabletek i masz Ci los.. ale ja wierze ze kiedys sie uda ... tylko czas ucieka bo w grudniu chyba podpisujemy umowe na lokal na slub na sierpnia .. wiec chyba bedziemy musieli do slubu przerwac starania ... no chociaz i tak szanse ze bez ingerencji lekarza zajdziemy jest raczej nie realna ... wiec szkoda chyba nawet przez ten czas wydawac kase na prezerwatywy :]

ale powiem wam szczerze ze na poczatku staran P mial przeczucie ze uda nam sie od razu a ja bylam przekonana i cala soba czulam ze to potrwa i niestety mialam racje...:()

reklama
Julka no ja wlasnie nie wiem czy to tak jest bezowulacyjny, myslalam ze cos Ci lekarz powiedział. Nie poddawaj sie! Głowa do góry! ;*

Watpliwości no ja mam taka sytuacje, slub za 10m-cy i jak ciąża wyskoczy to trzeba bedzie przełożyć, tylko ze ja jestem od Ciebie starsza i tak na prawdę to nie ma za bardzo co zwlekać z ciąża nie wiadomo jeszcze kiedy sie uda...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Julcia
Zdrowka dla babci. Ehh z tymi lewymi jajnikami. Moj lewy w ogole nie pracuje :-( hmm ciagle sie zastanawiam czemu ci kaze brac 4 ytabsy clo a nie 5 dni i czemu tak wczesnie skoro masz pozne owulacje :-\ hmmm oby @ szybko przyszla i by nowy cykl byl owocny!

Miss no widzisz niewiem czemu takie dawkowanie...a niechce nic na swoja reke robic:/
Choc ci powiem ze mnie korci...bo na Clo niemozna jechac za dlugo?
Jak myslisz od 3 do 7 dc bylo by dobrze? Z braniem?
Widzialam wykresy n ovuf ze laski braly od 3-7dc niewidzialam innych dawkowan...
Chyba jednak zaryzykuje...

julia, tule mocno
I zdrowka dla babci :)

Wrocilam do domu po urodzinach ciotki
Tak mnie cos tknelo i kupilam testy owulacyjne. Ciekawa jestem jak to sie ma w praktyce wszystko z tym co mowi cialo, sluz i ovu ..

Kocham podejscie naszych lekarzy ..

Przy pierwszej rozmowie z ordynatorem gdy do szpitala trafil Tato jedyne co mi powiedziano - to juz tylko śmierć ..

Pierwszy raz ze stresu zwymiotowalam ..

Julia, w jakim wieku jestes?

To tak jak ja ..

Ze stresu, szoku ..
Tato lezal na sali i co - mialam mamie i jemu powiedziec ze umiera??

Walczylam od tamtego momentu 9 miesiecy o jego zdrowie, sama zawozilam go na wozku do szpitala bo zadna karetka nie chciala przyjechac .. Koszmar :((

reklama
Julia &&&&&&&&&&&& nie poddawaj się! W końcu się uda! Masz DOPIERO 30stkę! Znam takie kobietki, które w okolicach 40stki zaczęły myśleć o pierwszym dziecku i też się wystarały! A może wystarczy właśnie lekko naprostować jakiś hormon i będzie pięknie! Nie ma co się od razu nastawiać na najgorsze bo to jest klucz do blokady umysłowej! :) Ja co prawda dopiero 3ci cykl staram się na poważnie, ale już od 3 lat borykam się z problemami z jajnikami i hormonami i tez już słyszałam od jednego lekarza, że wcale mogę nie mieć dzieci, a mam dopiero 22 lata ( albo już :-D) ale ja tam się nie zrażam i próbuję, narazie po kilku cyklach duphastonu się wyprostowało, być może na chwilę, więc korzystamy, ale nie mamy zamiaru szybko się poddać, bo mój instynkt macierzyński obudził się już w tym roku i szaleje konkretnie :))

No i życzę zdrowia i siły dla babci! Znam ten ból bo mój dziadek też kilkukrotnie miał zawały i też lekarze nie dawali nadziei,ale wiele razy wychodził z tego no ale chyba za 3cim takim rozległym nie dali rady go uratować, za tydzień z hakiem będzie rok już :(

Do góry