reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Mychunia trzymaj sie tam kochana i zaciskaj nozki :tak:

Melka Twoj to romantyk :tak: moj do romantykow nie nalezy, ale za to umie mnie podejsc jako jedyny ;-) czasem mnie zaskoczy, zrobi niespodzianke i jest super ;-)

reklama
I dupa....:-( opowiem wam jak zajade do domu bo teraz w korkach stoje

No wiec pecherzyk nic nie urosl...czyli wiadomo skad ten sluz kremowy...:/
Lekarz mowi ze w sumie sie zaczal kurczyc czyli po cyklu...
Od nastepnego mam brac 1 tab Clo i kolejny monitoring,zmeczona jest ta jazda tam co chwile ...tyle kilometrow robie i musze jeszcze z praca pogodzic ehhh...:/:/ale co zrobic chce sama zobaczyc jak te jajniki pracuja...

Do tego dostalam zle wiesci, moja babcia wyladowala w szpitalu wlasnie do niej jade..:'(

Ostatnia edycja:
Krysiulek Twój slub? ;) zazdroszczę niespodzianki :)

Melka padłam z tym dozownikiem do mydła ;p

Mychunia &&&&& zeby Młody w brzuszku jeszcze wytrzymał ;)

Julka czekam z niecierpliwoscią na wieści

Moj tez potrafi zaskoczyć jakimś wyjazdem albo wyjściem ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Julia trzymaj się i zdrówka dla babci. Lekarz, jazda, leki... to wszystko męczące ale nagrodą za ten cały wysiłek jest dzieciątko, którego w końcu się doczekasz. Nie ma innej opcji.

Blair no nadal ma te 15mm co 2 dni temu, lekarz mowi ze takie naciagne 15mm... i ze cykl stracony, duphaston mam @ sobie wywolac....
No wlasnie xzy jak pecherzyk byl ale sie niewykszalcil oznacza ze bezowulacyjny byl? No to ekstra normalnie:-(

Melka ehh 2 poprzednie cykle temu tez wypadaloby ze cykl mial byc z lewego i byl bezowulacyjny...wiec moze cos w tym jest...
Na chwile obecna odechcialo mi sie wszystkiego...

reklama
Do góry