reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Mychunia trzymaj sie tam kochana i zaciskaj nozki :tak:

Melka Twoj to romantyk :tak: moj do romantykow nie nalezy, ale za to umie mnie podejsc jako jedyny ;-) czasem mnie zaskoczy, zrobi niespodzianke i jest super ;-)

reklama
I dupa....:-( opowiem wam jak zajade do domu bo teraz w korkach stoje

No wiec pecherzyk nic nie urosl...czyli wiadomo skad ten sluz kremowy...:/
Lekarz mowi ze w sumie sie zaczal kurczyc czyli po cyklu...
Od nastepnego mam brac 1 tab Clo i kolejny monitoring,zmeczona jest ta jazda tam co chwile ...tyle kilometrow robie i musze jeszcze z praca pogodzic ehhh...:/:/ale co zrobic chce sama zobaczyc jak te jajniki pracuja...

Do tego dostalam zle wiesci, moja babcia wyladowala w szpitalu wlasnie do niej jade..:'(

Ostatnia edycja:
Krysiulek Twój slub? ;) zazdroszczę niespodzianki :)

Melka padłam z tym dozownikiem do mydła ;p

Mychunia &&&&& zeby Młody w brzuszku jeszcze wytrzymał ;)

Julka czekam z niecierpliwoscią na wieści

Moj tez potrafi zaskoczyć jakimś wyjazdem albo wyjściem ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Julia trzymaj się i zdrówka dla babci. Lekarz, jazda, leki... to wszystko męczące ale nagrodą za ten cały wysiłek jest dzieciątko, którego w końcu się doczekasz. Nie ma innej opcji.

Blair no nadal ma te 15mm co 2 dni temu, lekarz mowi ze takie naciagne 15mm... i ze cykl stracony, duphaston mam @ sobie wywolac....
No wlasnie xzy jak pecherzyk byl ale sie niewykszalcil oznacza ze bezowulacyjny byl? No to ekstra normalnie:-(

Melka ehh 2 poprzednie cykle temu tez wypadaloby ze cykl mial byc z lewego i byl bezowulacyjny...wiec moze cos w tym jest...
Na chwile obecna odechcialo mi sie wszystkiego...

reklama
Do góry