reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Dzięki dziewczyny :) Może jak się lepiej poczuję to jeszcze dziś męża pomęczę, bo to chyba ten dobry czas nastał :p

Miss &&&&&&&&&&&&, musi być dobrze!!!
Hana przykro mi, &&&&&&&& za następny cykl :)
Blair &&&&& też oby już @ nie przyszła :)
Zouza - @ się kończy i zaczynaj działać :)) może tym razem się uda! :)

reklama
dziewczynki a ja dzisiaj na łowy ruszam bo ślub niedługo :) no i jak mój się wczoraj postarał, kwiatki , świeczuszki, kolacyjka od razu tak lepeij o dzidziusia się starać :)

Krysiulek gdzieś ty takiego chłopa znalazła? Mój mi kupił ostatnio dozownik do mydła w prezencie. Nie powiem - dozownik super wypas, no ale to dozownik kurka rurka no :-)

Krysiulek
Ale masz romantycznego faceta:-) pozazdroscic :-)

Kornelia
Dziekuje :-)

Zouza
A to fakt jeszcze z 3-5 tyg. Moglby posiedziec :-) ucaluj ja tam od nas :-)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny :) my nadal w dwupaku :) skurcze wyciszyli mam ktg 3x1 czekaja na wyniki wymazu i nie wiem wiecej nic :/ jestem w 34 tyg moja lekarka chce dwa tyg jeszcze porod przytrzymać... pozdrawiam

Zouza mój ma baaaaardzo rzadko jakiś tam przebłysk, więc jak już zrobi coś romantico to szczypię się po rękach czy mi się to nie przyśniło :-) Ale nie ma co narzekać, nadrabia w innych dziedzinach :-)

reklama
Mychunia trzymaj się. mocno zaciskaj nóżki i niech bobasek siedzi jak najdłużej ;)

No mój też rzadko ma przebłyski, ale czasem kwiaty kupi lub coś dobrego :) albo na kolację do restauracji zabierze :) ale trzeba docieniać to co się ma, bo mogło być gorzej :p

Do góry