reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Zouza co niema? Wiesz co ja mam badam drugi cykl i mam ostatnia faze wyzsza...

Miss wiesz co a wezme co mi szkodzi tak jak piszesz;-) wyprobuje;-)
Jak sie dzis czujesz? Jutro idziesz do lekarza?

Kornelia no taki jest swiat:/ nic niezrobimy...czas pokaze jak to pojdzie...;-)

reklama
Kasikz no wlasnie kiedys 1 tabl. Byla za duzo, rok temu 0,5 tabl bylo ok...a teraz to nie starcza...ale to pewnie z wiekiem sie zmienia wszystko...
A jak dlugo mozna brac Clo? Dobrze czytalam ze 4 cykle? A pozniej co? Chwila przerwy i znow moge brac czy jak?

Jestem w pracy jestem psychicznie roz****na...zmeczona oczy ledwo otwarte...troche mi sie wglowie kreci...juz mialam wykombinowac zeby nie isc...i zaluje ze nie zostalam w domu. Napewno niedam rady

Witam wieczornie z łóżeczka ;) nie miałam jak odpisywać bo robiłam sobie hybrydki na pazurkach a pozniej Tesciowa przyjechała ;)

Julka Miss cos jest z tymi lewymi jajnikami faktycznie, ja tr długie cykle tez mam z lewych. Dzis mnie tak bolał ze siedziałam zgięta na kanapie ;/

Zouza owocnego testowania ;)

Julia przykro mi z powodu Babci :( ale nic nie jest przesadzone, wiadomo ze lekarze tak mówią na wszelki wypadek ale trzeba miec nadzieje :*
Dasz radę! Ułoży sie wszystko, powili ale sie ułoży :*

U mnie na bank po owu wieczorne badania to potwierdziły ;) no to mam nadzieje ze sie uda... Próbowałam sie dzis gdzies zapisać do gina, ale nie szło sie dodzwonić... Jutro bede od rana próbować, a po ndz lecę na progesteron, mam nadzieje ze tym razem wyjdzie ładny...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Hej Wam!

Zouza dalam rade ale na poczatki byl kryzys:/
Niestety ja jeszcze dzis ide do pracy:/

Blair no musisz sie umowic do lekarza bo jak sie uda za co bardzo kciuki trzymie&&&&

Watpliwosci dam chyba jakos rade te okolicznosc zachowam sobie na pozniej;-)
Milego dnia;-)

Ja dzis nigdzie sie niewybieram wiec przykleje sie do lozka dzis!!!

reklama
Do góry