reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dżem dobry :)

Julka faktycznie nie ma podziekowań znowu w tel...
Daj znac jak po wizycie

Anna oj to masz sporo na minusie, a mówiłaś lekarzowi?

Zouza Kochana sprawiedliwości nie ma na tym świecie, niestety

Hana niestety Przedślubny ostatnio podupadł na zdrowiu i nie w głowie Mu przytulanki... A ja sie musze z tym pogodzić, bo bidula i tak cierpi to nie zamierzam Mu dokładać...

Ja juz w pracy, ale to ostatni dzien luzu, od jutra juz jest szef, wiec z kumplem stwierdziliśmy ze robimy sobie luz ;p

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Mowilam lekarzowi no ale mowil ze na poczatku tak jest (tyle ze w karcie ciazy wpisano mi 57 kg (wtedy tyle wazylam) i nikt mnie cos nie slucha ze wazylam przed ciaza 62.... tylko patrza na te 57 (a to juz bylo 5kg mniej)

szef nie chcial na l4 zebym szla (jak wczesniej pisalam o historii) i ze ciaza nie choroba i ze baby przesadzaja z tym l4 - a ja czuje ze w moim przypadku l4 bedzie wskazane - moze jak bede lezec w domu - nabiore sil, wiecej zjem... bo jestem zmeczona, nie mam apetytu i przez to ze chudne mam mniej sil... a tu rano trzeba wstac, isc do pracy itd... lezec w domu i sie wyspac to co innego...

Jula
Kciuki za wixyte&&&& :-)

Ania
Olej i idz odpoczywac i nabrac sil bo bardzo duzo schudlas kobitko. Niech szef spada na drzewo.jelen jeden.

Musze was ogarnac z trzech dni ale to jak bede na zabiegu z tatem bo bede z 2 h czekac to bede miala co robic .

AnnaMaria - powinnas o siebie zadbać, ale tez przemyśl czy możesz sobie pozwolić na to żeby szef był niezadowolony - bo jak nie możesz sobie na to pozwolić, to lepiej nie, chociaż z drugiej strony - zdrowie i bezpieczeństwo teraz najważniejsze - no trudna sprawa.... :/ współczuję takich wyborów

Hey laseczki ....
Ale mialam ciezka noc ... juz nie wiem czy cyc mnie bolal czy mi się to snilo ... kregoslup do tego masakra ...

Potem poczytam teraz jade na drugi koniec miasta do urzędu ... Potem do szkoły i wogole w biegu dzisiaj ..

Jula kciuki!

reklama
Anna może spróbuj trochę n siłę jeść, z rozsądku, może mniejsze porcje ale bardziej pożywne...

Miss a jak z Tobą? plamisz?

śpię, zaraz zasnę chyba z głową na klawiaturze...

Do góry