AnnaMaria89
Fanka BB :)
Barbarka:
bylam na stazu 5 mscy i potem umowa o prace na 3 msce a potem mialam wylaciec bo mial wziac nowa stazystke (zawsze tak robi, on zatrudnia tylko stazystki i tyle czasu ile musi - na stale nikogo) wiec wiem ze i tak nie popracowalabym tam
wiec chyba mysle ze moge sobie pozwolic by byl niezadowolony
Miss
olewam go - bo tak jak mowisz schudlam duzo, mam 160cm i wage mialam 62 a teraz 56... nie mam niedowagi no ale duzo schudlam - jakbym byla "gruba" i tyle schudla to nie byloby widac nawet
no i narazie bede chudla dalej poki beda te mdlosci i bol zoladka...
Blair - robie tak wlasnie
no na sile nie da sie bo jednak zaraz poszlabym zwymiotowac...
ale staram sie jesc jak tylko boli zoladek - i niekiedy kaloryczne... no nie jem miesa...
no jeszcze mam z czego schudnac - moze akurat niedlugo sie poprawi to
bylam na stazu 5 mscy i potem umowa o prace na 3 msce a potem mialam wylaciec bo mial wziac nowa stazystke (zawsze tak robi, on zatrudnia tylko stazystki i tyle czasu ile musi - na stale nikogo) wiec wiem ze i tak nie popracowalabym tam
wiec chyba mysle ze moge sobie pozwolic by byl niezadowolony
Miss
olewam go - bo tak jak mowisz schudlam duzo, mam 160cm i wage mialam 62 a teraz 56... nie mam niedowagi no ale duzo schudlam - jakbym byla "gruba" i tyle schudla to nie byloby widac nawet
Blair - robie tak wlasnie
ale staram sie jesc jak tylko boli zoladek - i niekiedy kaloryczne... no nie jem miesa...
no jeszcze mam z czego schudnac - moze akurat niedlugo sie poprawi to
Ostatnia edycja: