reklama
Muchunia pewnie ze jedz, dla spokoju Twojego i Maluszka czekamy ma info
Chcesz moj nr?
Ja sie w koncu wzięłam do roboty, ale zle sie czuje i sama nie wiem jak to określić nawet...
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Chcesz moj nr?
Ja sie w koncu wzięłam do roboty, ale zle sie czuje i sama nie wiem jak to określić nawet...
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Ostatnia edycja:
watpliwosci3
Fanka BB :)
Mychunia ja mam tylko niemiecki numer wiec ja odpadam bo po co masz przeplacac albo Iwo daj to moze wpadnie i nam tu napisze jak poprosisz ja )
Hej ja juz u lekarza pospalam 3 godxiny;-) zaraz napewno bede wchodzic troxhe sie denerwuje...
Mam nadzieje ze nie skomentuje tego ze niedojechakam w piatek...
Zapytam mu sie o te moje cykle co sadzi i skad pomysl na inseminacje?
Potem szybko do domu po corke do przedzzkola a pogoda taka brzydka;/ pada
Dziekuje za kciuki:****
Mam nadzieje ze nie skomentuje tego ze niedojechakam w piatek...
Zapytam mu sie o te moje cykle co sadzi i skad pomysl na inseminacje?
Potem szybko do domu po corke do przedzzkola a pogoda taka brzydka;/ pada
Dziekuje za kciuki:****
julia, dajesz rade?
ja po 3h to bym sie poryczała chyba z niemożności wykonywania jakichkolwiek czynności ..
blair
a mi nie dosc ze kolezanka ciśnienei podniosła pisząc smsa - wysłałas oferte bo pani dzwoni i sie dopomina
to jeszcze kiero byla umowiona z klientami na dziś i co - i se poszła twierdzac, dasz sobie rade ..
i jak tu sie nie stresować i nie wqrwiać ?
Do tego wszystkiego Mąż mnie obarczył produkcją pizzy na mecz ..
ja po 3h to bym sie poryczała chyba z niemożności wykonywania jakichkolwiek czynności ..
blair
a mi nie dosc ze kolezanka ciśnienei podniosła pisząc smsa - wysłałas oferte bo pani dzwoni i sie dopomina
to jeszcze kiero byla umowiona z klientami na dziś i co - i se poszła twierdzac, dasz sobie rade ..
i jak tu sie nie stresować i nie wqrwiać ?
Do tego wszystkiego Mąż mnie obarczył produkcją pizzy na mecz ..
Załączniki
reklama
Ja na szybko 15 mm lewy jajnik;-)
Ale owulki nie sa zbyt piekne wiec od nastrpnego cyklu 1 tabletka Clo bo teraz mialam 0,5
A o inseminacji powiedzial ze to nieczas faktycznie, tez mu mowie ze to niewchodzi w rachube na dzien dziesiejszy
Ale owulki nie sa zbyt piekne wiec od nastrpnego cyklu 1 tabletka Clo bo teraz mialam 0,5
A o inseminacji powiedzial ze to nieczas faktycznie, tez mu mowie ze to niewchodzi w rachube na dzien dziesiejszy
Ostatnia edycja: