reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Muchunia pewnie ze jedz, dla spokoju Twojego i Maluszka ;) czekamy ma info :)

Chcesz moj nr?

Ja sie w koncu wzięłam do roboty, ale zle sie czuje i sama nie wiem jak to określić nawet...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Ostatnia edycja:
Hej ja juz u lekarza pospalam 3 godxiny;-) zaraz napewno bede wchodzic troxhe sie denerwuje...
Mam nadzieje ze nie skomentuje tego ze niedojechakam w piatek...

Zapytam mu sie o te moje cykle co sadzi i skad pomysl na inseminacje?

Potem szybko do domu po corke do przedzzkola a pogoda taka brzydka;/ pada

Dziekuje za kciuki:****

julia, dajesz rade?
ja po 3h to bym sie poryczała chyba z niemożności wykonywania jakichkolwiek czynności ..

blair
:-D

a mi nie dosc ze kolezanka ciśnienei podniosła pisząc smsa - wysłałas oferte bo pani dzwoni i sie dopomina dd75d9b3a598fb41e682c2d129cfaba4.gif
to jeszcze kiero byla umowiona z klientami na dziś i co - i se poszła twierdzac, dasz sobie rade ..

i jak tu sie nie stresować i nie wqrwiać ?

Do tego wszystkiego Mąż mnie obarczył produkcją pizzy na mecz ..

Załączniki

• dd75d9b3a598fb41e682c2d129cfaba4.gif
    dd75d9b3a598fb41e682c2d129cfaba4.gif
    2,3 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Ja na szybko 15 mm lewy jajnik;-):-D
Ale owulki nie sa zbyt piekne wiec od nastrpnego cyklu 1 tabletka Clo bo teraz mialam 0,5

A o inseminacji powiedzial ze to nieczas faktycznie, tez mu mowie ze to niewchodzi w rachube na dzien dziesiejszy

Ostatnia edycja:
Do góry