reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Kochane alez mi sie niechce....a musze isc do pracy.... DLACZEGO??!!! Ile bym dala zeby sie polozyc spac! A jutro chwila snu i do lekarza musze leciec normalnie plakac sie chce:-(
bidulko ,oby Ci szybko zleciało
Blair - ta czekolada to moja, niestety ;p pycha nie ? :D

Julia, wspolczuje .. Ale szybko minie.

U nas jakos cieplo. Poszlam odstawic samochod na parking i 18 stopni. Dziwna pogoda.

Nospa nie dziala. Tylko nurofen forte i ketonal :/
przed porodem też mialam takie bolesne @ teraz jest w miare znosnie,współczuje
Julka współczuje, strasznie nie lubiłam pracować w nocy, oby szybko nocka minęła ;)

Zouza uduszę Cie ;p jest najlepsza jaka jadłam!
O rany to faktycznie masz przekichane z tym bólem, mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej :*

Boże wybacz bo zgrzeszyłam- czekolada pożarta w całości, tzn G zjadł 3 kostki ale resztę ja.... Błagam niech mi pójdzie w cycki!

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
idź do chłopa niech Cie trochę poodchudza:-)

reklama
AnnaMaria masakra z tym szefem.. normalnie cycki opadaja na to...ale w sumie mnie nie dziwi to juz w ogole skoro moja szefowa propnowala wszytskim wokol zalozenie wlasnej dzialalnosci gospodarczej by tylko mniej placic.. a pensje u nas marne.. tzn ci co nic nie robia maja wysrubowane a szaraczki tyle co kot naplakal.. mojej kolezance ostatnio drugi raz pensje obciela, bo wedlug niej za duzo zarabia... a pracuje ona u niej juz 10 lat.. taksie traktuje wieloletniego pracownika... dramat...:wściekła/y:

Ewelinka sliczny brzusio :-)

Missiiss kochana moja nie ryzykuj, lez w domciu i odpoczywaj a my tu kciuki trzymamy :-)

Mychunia no teraz jak torba spakowana to juz wielkie odliczanie i lada moment zleci ;-)

Julia wspolczuje kochana, oby szybko zlecialo, przytulam :tak:

Uciekam spac kochane. Buziaki :-)

a ja się wczoraj troszkę przeraziłam, bo teściowa z ciotką stwierdziły, że brzuch mi już opada :szok: a tak mi się właśnie coś zdawało, ale myślałam, że tylko mi się zdaje :baffled:

jak ja bym zjadła czekoladę białą mmmm

Hej dziewczynki :)

a jak tam z wasza waga - szczegolnie ciezarowki ? :)

bo ja juz powolutku zaczynam sie martwic - kolejny kg mniej... co wchodze na wage to coraz mniej...

ubrania zamiast malec to sie powiekszaja (tylko brzuch mi nie maleje)
no i sil mam mniej - zauwazylam

jak lezalam w domu na l4 to waga stala a teraz znow w dol...

Jazza
ja w poprzedniej pracy mialam tak samo :) - dlatego z niej zrezygnowalam :) i teraz z tego co slysze tamta firma powoli bankrutuje, nikt nie chce tam pracowac i szef praktycznie sam zostal (cieszy mnie to) wiedzialam ze tak bedzie jesli bedzie tak traktowal wszystkich pracownikow...

no a teraz szefuncio myslalm ze ok - a tu zonk... lezy teraz chory w domu - wiec dzis robie sobie luzny dzien :) a co....

reklama
Do góry