Wiesz co zmieniac niebede;-) mam do niego zaufanie;-) sadze ze ta dawka jest z tego co mi kiedys lekarz zafundowal... niepamietam juz w jakie dni bralam Clo ale wyszlo tyle ze zaciazylam i na tworzylo mi sie tyle pecherzykow ze jak pekly to utworzyl sie plyn w zatoce duglasa i bylam tydzien w szpitalu;/ a ciaza ktora rowniez zaszla wygladala na poza maciczna, bo plyn ja wychnal...na szczescie plyn sie wchonal a ciaza wrocila na swoj tor...a taki plyn jest zagrozeniem zycia nawet na ulotce jest napisane...tak ob peenie chce delikanie wspomoc i po moich doswiadczeniach niechce ryzykowsc, ale zapytam sie o to zeby brac w pozniejszym dniu cyklu
reklama
dziewczyny ale takie upławy mam od początku ciąży, raz większe raz mniejsze co jakiś czas i czas od czasu dostaje na to globulki a teraz to już się uspokoiło się i jest tak jak zawsze a miałam ciężką noc, więc to pewnie przez to
Barbarka01
Aktywna w BB
Anula88 - zawsze ta nie proszona @ sie pcha gdzie i kiedy jej nie chcą - co za charakter :/
ja na razie czekam aż moje zioła ją unormuje i pije te Regularne Cykle, to będę miała może z tego jakiś pożytek
ja na razie czekam aż moje zioła ją unormuje i pije te Regularne Cykle, to będę miała może z tego jakiś pożytek
No niby nic przesadzonego ale przy badaniu szyjki niestety krew :/
Czyli ze 2 dni planien i czasowo małpa przyjdzie ..
Pfff pi*da jedna !!
A propos, jesli juz dzis zaczyna mi sie plamienie tzn ze owu byla wczesniej?? Bo kurde teraz w sumie to nie wiem hmm
6h na grzybach
3 kosze i 5 wiader
Łeb mi peka
Czyli ze 2 dni planien i czasowo małpa przyjdzie ..
Pfff pi*da jedna !!
A propos, jesli juz dzis zaczyna mi sie plamienie tzn ze owu byla wczesniej?? Bo kurde teraz w sumie to nie wiem hmm
6h na grzybach
3 kosze i 5 wiader
Łeb mi peka
Załączniki
Barbarka01
Aktywna w BB
ojej! ojej! ale by było! - ale spokojnei - bez ekscytacji - nie nakręcajmy się - trzeba poczekać
reklama