reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Wiesz co zmieniac niebede;-) mam do niego zaufanie;-) sadze ze ta dawka jest z tego co mi kiedys lekarz zafundowal... niepamietam juz w jakie dni bralam Clo ale wyszlo tyle ze zaciazylam i na tworzylo mi sie tyle pecherzykow ze jak pekly to utworzyl sie plyn w zatoce duglasa i bylam tydzien w szpitalu;/ a ciaza ktora rowniez zaszla wygladala na poza maciczna, bo plyn ja wychnal...na szczescie plyn sie wchonal a ciaza wrocila na swoj tor...a taki plyn jest zagrozeniem zycia nawet na ulotce jest napisane...tak ob peenie chce delikanie wspomoc i po moich doswiadczeniach niechce ryzykowsc, ale zapytam sie o to zeby brac w pozniejszym dniu cyklu

reklama
dziewczyny ale takie upławy mam od początku ciąży, raz większe raz mniejsze co jakiś czas i czas od czasu dostaje na to globulki :tak: a teraz to już się uspokoiło się i jest tak jak zawsze :tak: a miałam ciężką noc, więc to pewnie przez to :tak:

Anula88 - zawsze ta nie proszona @ sie pcha gdzie i kiedy jej nie chcą - co za charakter :/
ja na razie czekam aż moje zioła ją unormuje i pije te Regularne Cykle, to będę miała może z tego jakiś pożytek :)

No niby nic przesadzonego ale przy badaniu szyjki niestety krew :/
Czyli ze 2 dni planien i czasowo małpa przyjdzie ..

Pfff pi*da jedna !!

A propos, jesli juz dzis zaczyna mi sie plamienie tzn ze owu byla wczesniej?? Bo kurde teraz w sumie to nie wiem hmm

6h na grzybach
3 kosze i 5 wiader
Łeb mi peka :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1413040591.288973.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1413040591.288973.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1413040591.288973.jpg
    41,7 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Do góry