reklama
Hej
Moja temp oszalała, dzis znowu spadła wiec nie wiem co z owu tak naprawdę... W każdym razie jak była wczoraj lub bedzie dzis to moze byc pijackie dziecko ;p trochę poszaleliśmy wczoraj tak jak kiedys...
Hana kiedy kolejny test?
Asiu super ze wizyta udana ( czytałam a chyba sie iwypowiedzialam ;p)
Julka jak tak dalej pójdzie z moja owu to bedziemy razem testować
Miss juz niedługo podejrzysz znowu bąbla
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Moja temp oszalała, dzis znowu spadła wiec nie wiem co z owu tak naprawdę... W każdym razie jak była wczoraj lub bedzie dzis to moze byc pijackie dziecko ;p trochę poszaleliśmy wczoraj tak jak kiedys...
Hana kiedy kolejny test?
Asiu super ze wizyta udana ( czytałam a chyba sie iwypowiedzialam ;p)
Julka jak tak dalej pójdzie z moja owu to bedziemy razem testować
Miss juz niedługo podejrzysz znowu bąbla
Hehe pamietam, ja tez wczoraj winko zapodalam, a jeszcze nasz kumpel przyjechał, wiec posiedzieliśmy trochę
Julka raz na pol roku albo wiecej mam taki cykl... Rok temu w sierpniu @ przyszła trzy tyg pozniej niż normalnie. Obyśmy miały lawinę kresek ;p
Julka raz na pol roku albo wiecej mam taki cykl... Rok temu w sierpniu @ przyszła trzy tyg pozniej niż normalnie. Obyśmy miały lawinę kresek ;p
Ostatnia edycja:
Witam się z rana, ściskam &&& za wszystkie pijackie i niepijackie kreseczki Mam jakieś dobre przeczucie że którejś tym razem się uda.
Hana jak poszedł teścior?
Zouza niektóre ciążowe wykresy mają po dwa-trzy spadki temp także nic straconego.
Zouza niektóre ciążowe wykresy mają po dwa-trzy spadki temp także nic straconego.
reklama
Hanaśmietana
Fanka BB :)
dzisiaj kiedy? z rancva nie robisz?
Daj ladnie znac
no oczywiscie ze zrobilam z rana i..........................................Witam się z rana, ściskam &&& za wszystkie pijackie i niepijackie kreseczki Mam jakieś dobre przeczucie że którejś tym razem się uda.
Piekna tłusta czerwona krecha!!!!!
niestety tylko kontrolna