reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Zouza ja plamienia mialam brazowe jak bylam w ciazy z corka...a wczesniej mi sie nie zdarzalo...wiec dla swietego spokoju zrob progesteron i pogadaj z gin;-) ale mam nadzisje ze badanie niebedzie potrzebne hihi;-)

Miss kochana co tam u Ciebie? Dajesz rade?;-)
Mam do Ciebie pytanie bo ty moja osobista encyklopedia;-)
Powiedz mi sluz taki lepki jak smarki (grudki) wyglada to zwiastuje @? Bo jeszcze taki rozciagliwy niejest...

Ostatnia edycja:
Witam się w niedzielny zamglony poranek :p

Wczoraj cały dzień na uczelni, nadenerwowałam się w dziekanacie w kolejce, potem na zajęciach wynudziłam ale odwołali nam seminarium dziś więc wczoraj na noc mogłam już wrócić do domku :) ale ciężko się jechało tak po całym dniu, człowiek zmęczony a tu 2 godz i sama i ciemno, to okno otworzyłam, fajne ciepławe rezęśkie powietrze było i radio głośno ustawiłam, żeby nie zasnąć, a najgorsze to światła jak ktoś z tyłu jechał ;/

btw. niezmiennie &&&&&&&& za wszystkie :)

Mychunia
Gratki dla kolezanki :-)

Julcia
A dziekuje jest ok jutro juz do pracu :-\ ;-) a co do sluzu ja przed owu zawsze mam lepki pozniej ciut rozciagliwy bo przy clo prawie w ogole go nie ma a potem kremowy od prpgesteronu. Ale z tym sluzem to tez ppewnie bardzo indywidualna sprawa. Ja sie jego nauczylam prowadzac kilka mies obserwacje wiec wiem jaki u mnie jest w poszczegolnych fazach cyklu. :-)

Zouza
Zapytaj gina w ktorym dc zrobic. Ja bym obstawiala raczej jezeli np masz w 9 dpo plamienia a dopiero po 3 dniach @ to zrob w 9. Nie wiem jaka jest dopuszczalna dlugosc fl. Mowie trzeba popytac gina bo moze jest zupelnie ok jak u Asi a my ci zamet wprowadzamy ;-)

Ostatnia edycja:
Cześć Laski :D
o 1:50 ma świat przyszła przez cc Laurusia 10 pkt 53 cm 3400 g (a lekarze mówili koleżance, że będzie duża)
laugh.gif

a idź Mychunia ja juz przerazona ze Ty przedwczesnie urodzilas a Ty tu o jakiejs kolezance ktorej nawet nie znam , nie ladnie tak kolezanki stresowac...

Ostatnia edycja:
Mychunia
Ja tez na pierwszy rzut oka myslalam ze to Ty a ja nie widze suwaxzkow wiec srednia z nimi na bierzaco jestem ;-)

Piekny dzien dzis u nas po obiadku wybywamy w fajne miejsce i poznien na cmentarz do Antosia i do lasu do zrodelka i na dlugi spacerek :-)

reklama
Do góry