reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Zouza a mowilas o tych plamieniach przed okresem ginkowi? Dal ci dupka albo lutke?
missiiss1301
Tzn nie wiem jak dwa dni ale 3 dni przed krwawieniem czyli @ to moze swiadczyc o niedomodze lutealnej. Poczytaj zapytaj gina. Wtedy daja progesteron bo wlasny organizmu za szybko spada i wtedy fl jest krotsza a to uniemozliwia zagniezdzenie sie zarodka. Nie wiem czy tak jest u ciebie ale ja bym pogadala z lekarzem. Zapytaj co ci szkodzi :-) ja zawsze mialam okres od razu tzn plamienia godzine i pozniej krew. Bo okres sie liczy od krwawienia a nie od plamienia. Jezeli to jest problem to lutka pomoze :-)
missiiss1301
Ja ci nie mowie ze na 100% ale zawsze siee zapytac mozna. :-) poczytaj i zdecyduj. Ja tylko nie wiem ile dni plamien o tym swiadczy. Kiedys mialam hardcorowo... 3 dni po owu plamienia. Ale tylko raz mi sie zdarzylo. Moze jwszcze dziewczyny cos wiecej o tym wiedza
zouza piękne zbiory brązowe plamienia nie są dobre, mi się tak zaczęło poronienie :-( w kolejnej ciąży i nawet w okresie starań miałam brać luteinę albo duphaston skonsultuj to z lekarzem koniecznie
kupiłam dziś w casto lampkę nocną, którą będę paliła w nocy jak mały się urodzi :-)
kupiłam dziś w casto lampkę nocną, którą będę paliła w nocy jak mały się urodzi :-)
reklama
Dziewczyny ja brazowe plamienia przed @ mialam od zawsze. Piekny progesteron takze. Gin powiedzial ze kazdy organizm jest inny i ze to normalne. Ovu byly normalne i kazal sie nie martwic. W ciaze udalo sie zajsc wiec raczej niedomogi nie bylo.
Zouza powiedz o tym ginowi, ale nie zamartwiaj sie na zapas.
Zouza powiedz o tym ginowi, ale nie zamartwiaj sie na zapas.