reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

hej dziewczyny :tak:

życzę samych II kreseczek :tak:

ja miałam ciężką noc :wściekła/y: ze dwie godziny mi się tak pokarm cofał do przełyku, że myślałam, iż oszaleje :wściekła/y:potem zaś mały się nie ruszał, a od wczoraj mam więcej dziwnych "plamień" jakby ze śluzu i bóli w pachwinach i dole brzucha, więc już nie umiałam spać :angry: ogólnie w nocy mały bardzo rzadko się rusza i nie wiem czy to dobrze :baffled:

i jestem zła na siebie, bo od tyg mnie ząb pobolewa gł w nocy, ale mi się nie chciało iść do dentysty i teraz cały weekend będę się męczyć :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewuchy w sloneczny weekend :-)

Aschler
Mam nadzieje ze u ciebie wszystko ok. Zagladnij prosze bo sie martwie!

Blair
No z tymi % to cos jest. W 1 i 2 ciazy w owu bylam zapita :p imprezy w pracy i wieczor kawalerski o taam to bylo grubo ze zygalam jak kot:-D:-D

Dziewczynt testujace
Mega &&&&&&&& i fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ♥♥ :-)

Julcia
Moim zdaniem dobrze ze 15 dc idziesz :-) a ty jak bierzesz clo? Od 5-9?? Ja zawsze 8 dni po odstawieniu mialam owu. A do do clo na ulotce chyba pisze ze max 6 miesiecy mozna ale moj lekarz nie polecal brac dluzej niz 3 miesiace pewnie dlatego ze wplywa na endometrium. Zapytaj swohego co on o tym nysli :-) &&&& za wizyte pecherzykowa :-) i fluidki ~~~~~~~~~~~~♡♥♡ :-)

Mychunia
A konsultowalas plamienia? Ja bym sie bala ale ja panikara jestem ;-) zdrowka i by plamienia przeszly!

Jak mi niedobrze bbbbrrrr
Niestety w pn do pracy :-\ ale na szczescide do 16 tylko. Szkoda ze kontrol mamy... no i zobacze jak sie bede czula. Na szczescie plamienia zniknely. Ale i tak sie boje. Jak to ja ;-)

Hmm... nawet na ulotce pisze ze przy poznych owu brac od 5dc do 9dc . No ale co lekarz to opinia a ja lekarzem nie jestem ;-) u mnie tez inna sytuacja ciut bo ja w ogole owu nie mialam a po ktoryms clo byla. Ciekawe czy ty masz owu swoja czy po clo bo jak dla mnie masz swoja hmmm a lekarz chcial ja wzbogacic clo??

Kurde teraz to juz niewiem, wy pozniej bralyscie... to jest mojs owu raczej bo cykle mialam po 32-34dc wiec wychodzi ze w 20dc mniej wiecej wiec tak jak teraz...
A Clo dal po to by zwiekszyc szanse na szybsze zajscie ...bede musiala z nim pogadac we wtorek...ze moze zwiekszyc dawke? Lub brac troszke pozniej...i dlaczego od razu mowil o inseminacji?!! Nurtuje mnie to ....
Wogole jak jestem na tej obserwacji to odnosze wrazenie ze niejest zadowolony z tego co tam w srodku sie dzieje...musze z nim pogadac

Hana kurde glupi test;/

reklama
Julcia
No pogadaj pogadaj. Tymbardziej wlasnie jak masz pozna owu to powinien dac od 5-9 dc. I jezeli chce poprawic jakosc owu to pol do jednej calej wystarczy. On nie chce pewnie przesadzic z clo bo latwo jest o przestymulowanie czyli duza ilosc pecherzykow (a co sie z tym wiaze -ciaza mnoga). Pogadaj z nim niech ci wyjasni dokladnie co i jak i po co. A jak nke jestes jego pewna moze by sprobowac raz do i nnego gina sie wybrac? Mam nadzieje ze teraz wam sie uda :-)

Do góry