reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam sie weekendowo ...
Zakupy ...szkoła ... dom ... jak milo ....

Hey ja tez chce zatestowac ... chociaż juz mi się wydaje ze nie ma co ... no ale czekam az Zouza albo Blair haslo zapidadza to się dolacze ...

Anula88 ja nie testuje, szkoda kasy na test w tym cyklu, szanse prawie zerowe. Ja tak w ogole to od razu wiem ze jestem w ciazy w każdej z trzech wiedziałam juz przed @, mam mega silne objawy i test jest formalnością ;P

Ale za Was trzymam mocno kciuki ;)

Mnie na szczescie biedronki nie atakują, dwa lata temu miałam z nimi problem...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Hej dziewczyny

Blair milo ze sie odezwalas:) no szkoda ze ten cykl skreslony jest;/

Zouza widze temp . ladnie w gore idzie:)

Miss i jak kiedy do pracy masz powrot kochana?

Krysiulek no szkoda ze nieudalo sie z praca;/

hanasmietana mowisz ze widzisz cien cienia?:) jest nadzieja:)

ZOuza
, anula88 to kiedy poniedzialek? kciuki mamy zaciskac?:)

Asiu super ze wizyta udana:)

Mezusia mam w domku:)

Miss kochana a powiedz mi ile mozna byc na wspomagaczu CLO?
Nie pojechalam w koncu dzis na te wizyte dzis jest 11dc, i pojade we wtorek bedzie 15dc na monitoring, powiem mu ze auto mi kleklo;/

005.gif
6-Staraczki-2014-5084.gif

II kreseczki,termin:

LISTOPAD 2014
MotylkowaOna , Iwo , Mychunia (7cykl)

GRUDZIEŃ 2014 Anula1988 ewelina_shn

LUTY 2015 AsiaSzw (11 cykl)

MARZEC 2015 rurka (1 cykl) KasikP (4 cykl) Kasikz (12cykl)

KWIECIEŃ 2015 Tabasia (1 cykl) Babydust (2 cykl) susel (16cykl)

MAJ 2015 AnnaMaria (2 cykl) Aschlee 25 (4 cykl)

CZERWIEC 2015 Missiiss1301 (24 cykl)

majdaczek14
[*] aniołek 9tc

Starające się: 9

PAŹDZIERNIK

Hanaśmietana - @ 11.10
kornelia1802 - @ 14.10
zouza - @ 14.10

watpliwości - @ 15.10
Blair87 - @ 18.10
Anula88 - @??
Jazza - @ 26.10

julia0903 - @ 31.10

LISTOPAD
melka19 - @ 06.11

POCZEKALNIA
jołasia
, malena100

Hej z rana

Zouza kurde wspolczuje tez tak mialam :/ ale ta temp to wiesz...moze sie podniesie;-)

Hana a ty kiedy jeszcze testujesz?

Miss sprawdzal Aschlee ostatnio logowala sie 5 dni temu

reklama
Do góry