reklama
A u mnie w pracy taka sytuacja: pracuje sobie przy biurku, patrzę w okno a tam miniaturkowy ślimaczek. No to se myślę - pewnie głodny. Otwieram okno, daję mu kawałek sałaty, wchodzi moja szefowa i mówi - niech pani sobie w końcu dziecko zrobi bo instynkt macierzyński już jest, ale ślimak dziecka nie zastąpi. To się uśmiałam :-)
O jaaa laski widze ze wolacie.
Kasikz badanie mialam o 8 rano ale zaganiana jestem jak pies z wywieszonym jezorem. Jak to w pierwszym dniu zwolnienia :-/
A wiec Ignaś moj kochany jest zdrowy i duzy. Wazy juz 450 gr. Wiercipietka nie dala sie do konca zmierzyc wiec jeszcze raz zrobimy pomiary kolejnym razem. Dziekuje za kciuki. I pozdrawiam
Kasikz badanie mialam o 8 rano ale zaganiana jestem jak pies z wywieszonym jezorem. Jak to w pierwszym dniu zwolnienia :-/
A wiec Ignaś moj kochany jest zdrowy i duzy. Wazy juz 450 gr. Wiercipietka nie dala sie do konca zmierzyc wiec jeszcze raz zrobimy pomiary kolejnym razem. Dziekuje za kciuki. I pozdrawiam
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Asia
No to super :-) Ladne imie wybralas :-)
Melka
Hehe dobra ta twoja szefowa
Blair
Ddzieki. Kolejna wizyta 21.10.
&&& zebys sie zdziwila :-) jesli chodzi o test ;-)
Hana
&&&
Za ciemniejaca kreseczke :-)
Laski tez macie nalot biedronek??:O:O wychodze z domu i mnie cala gromada zaatakowala!
Caly dom mam w biedronkach i sasiedzi tez.. wtf?
Czy ktos cos wie co u aschlee??
No to super :-) Ladne imie wybralas :-)
Melka
Hehe dobra ta twoja szefowa
Blair
Ddzieki. Kolejna wizyta 21.10.
&&& zebys sie zdziwila :-) jesli chodzi o test ;-)
Hana
&&&
Za ciemniejaca kreseczke :-)
Laski tez macie nalot biedronek??:O:O wychodze z domu i mnie cala gromada zaatakowala!
Caly dom mam w biedronkach i sasiedzi tez.. wtf?
Czy ktos cos wie co u aschlee??
Hanaśmietana
Fanka BB :)
reklama