reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Wszystkim narzekajacym nalezy sie przez kolano paskiem w dupe :)

Nigdy nie nalezy tracic nadziei !! Niezaleznie od wszystkiego.

Mam znajoma ktora urodzila 5 dzieci. Kazde z nich nie przezylo nawet dwoch dni .. Ale nie poddala sie i teraz cieszy sie 5letnia dziewczynka .. Kolejna jest w jeszcze gorszej sytuacji - walczy ..

Nauczylam sie dzieki nim pokory. I dzieki walce o zdrowie Taty, ale to inny temat ..

Nie wiem ile ja bede sie starac ale wiem ze nadejdzie czas kiedy bedziemy cieszyc sie malenstwem :)

-------

Mnie od owulacji cmi jak na @. Dzis troche zelzalo :)

Miss bardzo mocno trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
reklama
Julka to faktycznie mógł Cię źle zrozumieć, trzeba dać sobie i fasolce czas :D
no niestety temp w mojej sytuacji jednak coś znaczy, nie ma skoku to znaczy nie ma wzrostu progesteronu to znaczy nie było owulacji

Zouza Jezu nawet nie chcę sobie wyobrażać co Twoja znajoma musiała przejść, to straszne. Ja wiem, że moja sytuacja w porównaniu z innymi to pikuś, ale jakoś mnie dół starankowy dopadł i jeszcze brak wsparcia w tym temacie ze str G...

Ostatnia edycja:
Miss prosze o pozytywne myslenie:)

Zouza masz racje:) wlasnie jadac do domu zaczelam sobie myslec, ze trzeba podchodzic z pokora do tego:)
To znajoma miala bardzo przykre doswiadczenia:(
Ja zrobilam sobie parcie przez prace, ale tak naprawde dziewczyny, jak zajde w ciaza, to mam tyle osob w rodzinie co maja swoja firme ze niemusze sie o to martwic...

Blair a niemyslalam walsnie o takim wspomagaczu Clo? i monitoringu?

Julia nie myślałam, bo u nas nie tyle jest problem z zajściem co z utrzymaniem i serduszkowaniem w odpowiednim czasie... tak jak pisałam chcę zrobić progesteron jeszcze raz i śmigam do lekarza z wynikami

No wladnie Blair, takie co maja problem lykaja od ktoregos dc duphaston w razie zaplodnienia podczymal ciaze;-) wiec rob ten progesteron i dzialan lekami bo napewno trzeba u Ciebie wprowadzic;-)

Blair &&& za badania :)

Mnie jakby cos lapalo dzis. Czuje sie wzdeta choc chodzilam do wc dosc regularnie. Cycki mnie bola i oslablam :p

Najgorsze jest to ze kazdy cykl przezywam podobnie wiec nie wiem na ile moje dolegliwosci sa miarodajna ..

Ah ten kobiecy organizm :p

Blair pojde ! Ale z Toba ;-)

Jula ja jestem tego samego zdania co ty ... spokojnie poczekaj ... tozto 1 cykl dopiero za tobą a teraz sie uda mowiw ci to ja ! ;-)

Zouza mnie tez cyc daje o sobie znac ale lajtowo ... do tego cmi brzucho momentami jak na @ ... i jajnik cos odczuwalny ...ale to nie ovu na bank bo sluz zupelnie nie ten ... wiec przygotowujemy sie za pewne do @ ...

Mocy nie mam ... lekcje od robiliśmy ...mezu w pracy,deszcz pada ...

Miss na ktora wizyta?

Aschle jak u ciebie?

Mychunia zagladasz kochana ?

Kornelia ,wgwk ... i reszta nowych staraczek zameldiwac się proszę !

Anula 1988,Gabis ... wątpliwości hop hop ?

Kogo pominelam to tez wzywam a co :)?

reklama
Zouza objawow tysiace;-) mam nadzieje ze test bedzie piekny:-D

Anula88 kochana jestes;-) no u nas na deszcz sie zapowiada...
Miss ma jutro na 17 wizyte;-)
no mam nadzieje ze te objawy beda zwiastunem hehe

No nic my juz we wyrku;-)

Do góry