reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam

Ja wlasnie czekam na wizyte do gina , mam nadzieje ze szybko zejdzie...

Kasikz zdrowka wam zycze!!! I piekny brzusio;-)

Jazza dzialaj;-)

Asiu piekny zgrabny brzusio;-)

Motylkowa brzuch juz konkret;-) jeszcze chwila i bedzie dzidzia z Toba;-)

Rurka nornalnie na tylek dostaniez niu niu!!! Zapadlas sie pod ziemie!!!!

Blair skad pewnosc ze niema owu?

Reszte pozniej doczytam i odpisze paaa..bo wchodze

reklama
Kochane niebylo jeszcze zadnego pecherzyka.. ostatnio owu byla w 20 dc teraz mam 8dc, chxe mnie widziec jeszcze 11dc i 15dc... wydaje mi sie ze za szybko i opuszcze jedna wizyte

o rany dzwonili do mnie z ubezpieczalni, żeby oc przedłużyć, masakra, wyszło więcej niż w zeszłym roku, podobno od stycznia były 2 podwyżki, ale i tak mają najlepszą ofertę i jeszcze dają bon do tesco za 100zł, więc jakby nie było to o 100zł mniej...

Miss nie przypomniało Ci się? ;P

Mychunia no to babka ma wyczucie, nie ma co...

Julka a no nie ma, zobacz na wykres, temp leży i kwiczy

jeszcze w pracy gniję... jeszcze z pół godz i spadam do domciu

Zouza
Nie rob teraz dopiero 6 dni po owu.... ;-)

Blair
Nie przypomnialam :p

Dzisiaj w ogole mam nerwy... ciagnie mnie po szyjce jak szalone :-\ lyknelam juz 2 nospy i mg. Tak sie boje jutra...

reklama
Miss no oprocz jednego wyskoku 40dc to mam mniej wiecej tak samo kolo 35dc,
Przeraza mnie to bo do lekarza mam 70km w dwie strony;/ dopiero dotarlam do domu...i jeszcze w piatek i we wtorek wizyta, na bank bedzie za wczesnie wiec jeszcze pozniej bedzie kazal przyjechac...:/ same koszta;/
Jak juz to bedzie ostatni cykl obserwowany...
Wogole ja mowie do niego co calej jesli 4 cykle na Clo sie nie uda...on do mnie ze zostaje Inseminacja....na to napewno sie niezgodze, poprostu pogodze sie ze niemoge miec juz dzieci...znow nastroj mam wisielczy;/
Pytalam sie o to psychiczne nastawienie, powiedzial ze niestety przysadka duzo robi:/

No nic mam plan sobie do konca roku popracowac, potem pojde na wychowawczy, co bedzie to bedzie!!

Zouza, anula i Blair trzymam za Was kciuki&&&&

Hanasmietana a ty tez niedlugo masz termin @ prawda?

Miss kochana bedzie dobrze i niemoge sie doczekac wiesci;-) prosze o pozytywne nastawienie;-)
O ktorej masz wizyte?

Aschlee kochana jak tam sie czujesz? Mam nadzieje ze juz lepiej, kiedy kolejna wizyta?

Ostatnia edycja:
Do góry