reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Mychunia a lekarz nie ladnie postapil komentujac twoja waga:/
To twoja sprawa...A przy dzidziusiu jest troxhe pracy to wrocisz do formy;-)
Ja w xiazy przytylam 21kg!!!! Strasznie duzo...cale szczescie waze prawie tyle samo co przed;-)

Mychunia a pomylilo mi się ...

O Majdaczka mi chodzilo ... ;-)

Bo ze ty jesteś to wiem wiem ;-)

Jula no ja tez leze bo mi zimno pod kocykiem ... i film zapodaje ....

Melduję się na dobranoc :)
Dziś miałam zabiegany dzionek, bo rano jak tylko mąż wrócił z nocki pojechaliśmy na uczelnię moją złożyć papierki o stypendium naukowe, kolejka ogromna, a w jedną stronę mamy 130 km to od razu zajechaliśmy na zakupy do galerii a po powrocie miałam mszę rocznicową za dziadka i potem zaszliśmy do moich rodziców i niedawno wróciliśmy :)

Właśnie nadgoniłam z postami....Dziewczyny miejcie nadzieję, mi też lekarz powiedział, że mogę wcale nie mieć dzieci bo moje jajniki (szczególnie prawy) przez powtarzające się kilka razy takie duże torbiele mogły się uszkodzić, a ostatnio nawet mnie chciał na laparoskopię kierować ale sama pękła chyba.... a i progesteron mam niski bo przez niedomogę tworzą się te torbiele, bo pęcherzyk nie pęka....ale duphaston biorę i jakoś może się wyprostuje :p ale ja tam mam nadzieję, że chociaż jednego dzidziusia uda się nam stworzyć :)

&&&&&&& za Was!!

Missiiss oczywiscie kochana, ze sie podziele moja energia, zawsze bylam mega crazy girl, a ostatnio to jest we mnie tej energii tyle, ze moglabym obdzielic ze 20 osob a jeszcze by bylo az nadto, troche ostatnio sie wydarzylo i to mnie uskrzydla haha :-D:-D:-D

Mychunia olej babe i tyle i brzuch do przodu ;-)

Julcia kochana nie smutaj nie wolno, ja zaciskam mega kciuki za Ciebie :tak:

Missiiss kochana moja kciuki za jutro mega mega ;-):-)

Julcia no jakos dalam rade na wysokich obrotach haha, ale u mniew robocie to normalka jest, bo wykonuje prace za 5 ludzi chyba, a placa mi jak za polowke hahahaha :-D

A tak na serio to dzis byl jakis dzien swira, bo ciagle cos.. ale mialam przypadek z jednym z uczniow, bo dzieci to maja pomysly niestety.. no i jak bylam w drugim naszym budynku to jedna z uczennic sie tak ucieszyla na moj widok (bo wczesniej bylam tam w biurze codziennie przez pol dnia, a od wrzesnia awansik) i sie tak przytulila i pytala czy do nich wroce i ze tesknia i ze chca abym tam byla i z enapisza petycje do wlascicielki, ze oni chca abym byla z nimi.. kochane dzieciaki, a mi sie tak fajnie zrobilo :-)

Dziewczynki moje kochane nie smutajcie, bo wszystkim nam sie uda.. ja tez chociaz wielka optymistka to czasem miewam takie dolki ze hej jak sie nie udaje i tez przykre doswiadczenia za mna, ale nie przestaje wierzyc, bo wiem, ze sie uda...

A u mnie dzis jajniki daja o sobie znac, wiec ide podzialac ;-)

Dobranoc:-)

reklama
Witam się i ja ... ;-)
Z kawka ... w pracy ....
Wstawać mi się nie chcialo ....
A dziś jajniki na przemian daja o sobie znać ....

Do góry