reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Julcia
O 17 az.... tez mam do lekarza prawie 70 km... bo 64 bedzie.
A czemu inseminacja nie wchodzi w gre?? No i czy on ci kazal zrobic jakies badania albo cus?? A co do wizyt ja bym 15 dc pojechala jak 20 dc masz owu to bedzie dominujacy widac napewno.
Tak mnie dzis kluje i w szyjce i w srodku bardziej po prawej ze tylko w gacie zagladam ciagle .... dam znac jak tylko wyjde z gabinetu.

reklama
Miss czekam !

Jula ja i tak trzymam kciuki ... wierze w to ze sie uda ... w was wierze bo wiara w moja fasolinke ... słabnie ....

Jeszcze dzis cos pobolewa brzuszysko ... i o co chodzi .... tozto 20dc ...

A jak mialyscie/macie ovu to cmi was jak na @ ?

Nie wiem nawet kiedy była ... czy w ogóle ... zq to śluzu jakos duzo ... kremowego ... sory ...

Mlody na piłce ... niedługo jade .... kurcze hot doga bym zjadla ....

w domciu nareszcie :-D

Aschlee co z Tobą??? odezwij się do nas!

Miss będzie gitarra, zobaczysz, będzie wieeeeelkie serce jak dzwon! w ślicznym fasolinku :D

Zouza padłam z tą Twoją wizualizacją :p

Julka a czemu inseminacja nie wchodzi w grę?

Anula88 ja też już co raz mniej wierzę że się uda... wszystkie zajdziecie, porodzicie dzieci, a ja będę siedzieć tu na wątku i witać i żegnać staraczki, o! :-( szczerze mówiąc straciłam jakoś wiarę ze się uda... ciągle coś staje na przeszkodzie, a to mój org, a to niedogadanie z G, to nieprzychodząca owulacja...

Asiu ja wiem ... dziekuje ...
To ja jeszcze troszkę poprosze ... do konca cyklu bo juz mi sie baterie wyczerpuja ...

Blair ... mam to samo ... wiecej wątpliwości niz nadziei ... aa i nie zostaniesz sama bo ja bede ;-)

Miss kochana, bo w sumie to moj 2 cykl staran bedzie, wiec napewno pisac sie nie bede na inseminacje.. Jak dla mnie ta metoda jest zbyt wczesna..jakby przez rok sie nie udalo to moze wtedy...
Nie zadnych badan nie kazal robic...
Insemincja niewchodzi w gre, bo jakos nie...nie zebym miala przeciwko, ale sadze ze jak sie 3 razy udalo ze teraz kiedys tez powinno sie udac prawda? napewno temat inseminacji narazie nie wchodzi w gre...a po drugie, namowic meza na to graniczy z cudem...
WIec moze glupia jestem ale wierze ze sie kiedys uda...

Anula, Blair widze ze tez macie wisielcze nastawienie;/
Kurcze Blair a ten jednodniowy spadek temp to nie owulacja?

Rurka bardzo sie ciesze ze sie wszystko w porzadku:)

Miss a co mowisz zeby zwiekszyc ilosc Clo np. po 1 tabletce dziennie? bo ja biore polowke

005.gif
6-Staraczki-2014-5084.gif

II kreseczki,termin:

LISTOPAD 2014
MotylkowaOna , Iwo , Mychunia (7cykl)

GRUDZIEŃ 2014 Anula1988 ewelina_shn

LUTY 2015 AsiaSzw (11 cykl)

MARZEC 2015 rurka (1 cykl) KasikP (4 cykl) Kasikz (12cykl)

KWIECIEŃ 2015 Tabasia (1 cykl) Babydust (2 cykl) susel (16cykl)

MAJ 2015 AnnaMaria (2 cykl) Aschlee 25 (4 cykl)

CZERWIEC 2015 Missiiss1301 (24 cykl)

majdaczek14
[*] aniołek 9tc

Starające się: 9

PAŹDZIERNIK

Hanaśmietana - @ 11.10
kornelia1802 - @ 14.10
zouza - @ 14.10

watpliwości - @ 15.10
Blair87 - @ 18.10
Anula88 - @??
Jazza - @ 26.10

julia0903 - @ 31.10

LISTOPAD
melka19 - @ 06.11

POCZEKALNIA
jołasia
, malena100

Anula88 a poszła mi stąd! na ciężarówki! czerwcówki lub lipcówki, nie wiem na kiedy się załapiesz! ;)

Julka no tak myślałam ze wtedy wszystko na to wskazywało, ale temp leży, a cycuchy wiszą... po owu zawsze są nabrzmiałe...
hmm no to faktycznie za wcześnie u Was mowa o inseminacji! przynajmniej wg mnie :p

Blair no wlasnie, moze tez z lekarzem sie niedogadalam...moze sadzi ze staram sie od dawna i to byl pierwszy cykl na Clo, a ja dopiero zaczelam takze... U mnie bylo tak:
I ciaza 3 cykl staran
II ciaza 1 cykl staran CLO
III ciaza 1 cykl CLO

Wiec zanim o czyms takim pomysle to musi minac duzo duzo czasu!
CO do tej tempki, tk sie nie suegruj pamaietasz moja? taka piekna..i CO? go...no;p
Ja zaciskam kciuki&&&&&&

Krysiulek co u Ciebie? Kornelia hop hop:)

jazza jak tam cay dzien na wysokich obrotach?:)

Ostatnia edycja:
reklama
Julcia
No widzisz zapomnialam ze to dopiero 1 cykl... wybacz to rzeczywiscie inseminacja to glupi pomysl. Wiesz clo jest po to by owu byla albo by poprawic jej jakosc ja nie wiem skoro po polowce masz owu to ja bym chyba nie zwiekszala albo sprobuj w nastepnym cyklu jakbu tfutfu teraz owu nie bylo. Ale licze ze bedzie :-) z drugiej str hmm nie udalo sie za pierwszym jak w Poprzedniej ciazy to moze za 3-4 sie uda? Nie trac nadzieii ja wierze ze ci sie szybko uda:-)

Blair, anula
Zobaczcie na mnie.... cykkle pp 30-240 dni brak owulacji a jednak po 2 latach jestem w ciazy... o ile w ogole bije to serduszko bo jak nie bije to ja juz nie chce byc w ciazy wiecej :-( nie smuccie sie kochane choc wiem jak to jest :-( ile sie klocilam z m, ile nerwow bylo co kazdy test i ile lez i malych depresyjek gdy wszystko sie kreci w okol checi posiadania dziecka. Nawet do mnie takie posty nie trafialy jak ciezarowki je pisaly bo bylam pewna ze sie juz nie uda tak jak mi jedenlekarz powiedzial ze rowniedobrze moge juz w ogole nie byc nigdy w ciazy. I zamierzamm pojsc do niego i utrzec mu nosa... wiem ze zadne slowa nie pociesza bo mnie nie pocieszaly:-( a moze znalezc jakas pasje jakis cel?? Ja wiem ze jak teraz sie nie uda to bede myslec o podrozach i zmianie pracy na taka ktora bede lubiala zeby nie myslec... bo chec posiadania drugiego dziecka bedzie ze mna zawsze. Dlatego tak strasznie sie boje ze jutro serduszko nie zabije dla mnie... a jakby tak bylo.... to nie zniose niczego wievej juz zwiazanego z ciaza i staraniem a jak mysle o tym jakby mnie mieli skrobac to juz w ogole :-( pisze o tym wszystkim nie wiem czemu ale to wszystko co we mnie siedzi wielki strach i niepewnosc... dziewczyny nie traccie wiary prosze ja za was ciagle trzymam kciuki mocno!!

Do góry