reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Kasikz
Trzymaj sie i nie daj sie!

Anula
Ale sek w tym ze ja zazwyczaj odpoczywam a jak jest ok to zyje o jeden stopien nizej niz normalnie... nie wiem ja chyba naprawde sie nie nadaje juz do ciazy. Psychicznie mam dosc tych mdlosci napadowych, bolu piersi i tego ze znow pewnie bedzie siurek. Jestem przygnebiona boje sie tych plamien- jakbym choc jedna ciaze nie mogla przejsc normalnie. Ja nie wiem czy ja pojde fo pracy... czy dam rade. Wiem maruda dzis ze mnie... wybaczcie :-(

Aschlee
A jak tam ty sie czujesz?

Asiu
Odezwij sie cos bo tez dawno cie nie bylo i sie martwie co tam u was.

Maz otworzyl chipsy serowe i je w lozku... kur... zaraz sie zzygam na niego chyba :-/x-(

Witam wieczornie.

Miss kochana moja u nas okej. Martwie sie o ciebie !! Wierze, ze sie wszystko ulozy, ale musisz sie oszczedzac. Ktory masz tc bo nie widze tych cholernych suwaczkow :-/:-/ Ile to juz dni plamisz i w jakiej dawce bierzesz lutke dopochwowo? Jak mocniej plamisz to zwiekszaj dawke. Mi pomoglo.

My dzis zaczelismy 21tc. Przelecialo nie powiem. Od piatku ide na zwolnienie i bede mogla troszke odsapnac przez jakis czas i zajac sie wyprawka juz tak na powaznie.

Trzymam za was kciuki bardzo mocno!! Wszystkie!!!!!!!

Pozdrawiam

Kasikz a co was tak rozlozylo ??? Masakra. Trzymajcie sie. Jak sie czujesz wogole ? Ja mam w piatek polowkowe, a ty jak tam z tc stoisz bo ja w tel nie widze suwaczkow :-/

Ostatnia edycja:
Ech padłam popołudniu, nie moge sie jeszcze przestawić na jesień, ciagle bym spała ;P

Dzis dla odmiany nic mnie nie boli, ani jajnik ani cycuchy, ciekawe co jutro z temp...

Melka ja tego lekarza miałam poleconego od koleżanki ktora jest położną i prowadziła u niego ciaze, najpierw sie długo starała pozniej poroniła a ta ledwo donosiła, bardzo go chwaliła, wiec myslalam ze bedzie git, cóż szukam dalej ;) mam jeszcze kilka namiarów, bede sprawdzać ;)

Miss ja mam świetnego lekarza tam u siebie w mieście i jego sie bede trzymać ;)
dasz radę Kochana, najgorszy pierwszy trymestr pozniej bedzie z górki, bedzie widoczny brzusio, mdłości przejdą! Oszczędzaj sie i len sie ile wlezie. Bedzie dobrze :*
Jak piszesz o tych chipsach serowych to aż mnie zmuliło ;p
Julka :*

Zouza hmmm ja bym chyba bólu szyjki nie rozpoznała ;P wiec nie pomogę
A kiedy powinnaś dostać laptopa? Dzis? Moze jutro z rana bedzie?

KasikZ zdrówka :*

Asia Ty juz ponad połówkę masz za sobą?! O mamo ale to zleciało!!!

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Blair
Dla mnie zawsze 2 trymest najgorszy orzez niewydolnosc szyjki od 20tc walczylam w kazdej ciazy ze skurczami.

Anula
Chetnie he iddam!

Asiu
No ja od dnia okresu plamie 4 dni dwa dni przerwy i znow i tak w kolko. Dopochwowo biore 100 mg 2 x dziennie. Plamie w sumkie w miare tak samo... a co do oszcxedzania po 10 wracam do pravy mam nadzieje ale juz nie wiem...podejrzewam ze ten gin mi nie przedluzy l4 mimo plamien z reszta chce powalczyc o przedluzenie umowy a jak bede walczyla w takim stanie :-(

Blair - laptop mial byc w piatek.
Zrobilam wczoraj odpowiednia awanture i kurierowi i firmie sprzedajacej ...

Dzien dobry. Obudzil mnie w nocy bol plecow. Albo to byly nerki hmm

7 dni to testowania. Chyba zaczynam miec stresa ;)

reklama
Miss no to twoja decyzja. Mysle ze skoro plamisz to L4 powinnas dostac bez problemu poniewaz jest to zagrozenie ciazy. Ja lutke tez w tej dawce bralam, ale jak mocniej plamilam to zawsze bralam jej wiecej. Powodzenia!

Do góry