reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Kasikz
Trzymaj sie i nie daj sie!
Anula
Ale sek w tym ze ja zazwyczaj odpoczywam a jak jest ok to zyje o jeden stopien nizej niz normalnie... nie wiem ja chyba naprawde sie nie nadaje juz do ciazy. Psychicznie mam dosc tych mdlosci napadowych, bolu piersi i tego ze znow pewnie bedzie siurek. Jestem przygnebiona boje sie tych plamien- jakbym choc jedna ciaze nie mogla przejsc normalnie. Ja nie wiem czy ja pojde fo pracy... czy dam rade. Wiem maruda dzis ze mnie... wybaczcie :-(
Aschlee
A jak tam ty sie czujesz?
Asiu
Odezwij sie cos bo tez dawno cie nie bylo i sie martwie co tam u was.
Maz otworzyl chipsy serowe i je w lozku... kur... zaraz sie zzygam na niego chyba :-/x-(
Trzymaj sie i nie daj sie!
Anula
Ale sek w tym ze ja zazwyczaj odpoczywam a jak jest ok to zyje o jeden stopien nizej niz normalnie... nie wiem ja chyba naprawde sie nie nadaje juz do ciazy. Psychicznie mam dosc tych mdlosci napadowych, bolu piersi i tego ze znow pewnie bedzie siurek. Jestem przygnebiona boje sie tych plamien- jakbym choc jedna ciaze nie mogla przejsc normalnie. Ja nie wiem czy ja pojde fo pracy... czy dam rade. Wiem maruda dzis ze mnie... wybaczcie :-(
Aschlee
A jak tam ty sie czujesz?
Asiu
Odezwij sie cos bo tez dawno cie nie bylo i sie martwie co tam u was.
Maz otworzyl chipsy serowe i je w lozku... kur... zaraz sie zzygam na niego chyba :-/x-(
Witam wieczornie.
Miss kochana moja u nas okej. Martwie sie o ciebie !! Wierze, ze sie wszystko ulozy, ale musisz sie oszczedzac. Ktory masz tc bo nie widze tych cholernych suwaczkow :-/:-/ Ile to juz dni plamisz i w jakiej dawce bierzesz lutke dopochwowo? Jak mocniej plamisz to zwiekszaj dawke. Mi pomoglo.
My dzis zaczelismy 21tc. Przelecialo nie powiem. Od piatku ide na zwolnienie i bede mogla troszke odsapnac przez jakis czas i zajac sie wyprawka juz tak na powaznie.
Trzymam za was kciuki bardzo mocno!! Wszystkie!!!!!!!
Pozdrawiam
Kasikz a co was tak rozlozylo ??? Masakra. Trzymajcie sie. Jak sie czujesz wogole ? Ja mam w piatek polowkowe, a ty jak tam z tc stoisz bo ja w tel nie widze suwaczkow :-/
Miss kochana moja u nas okej. Martwie sie o ciebie !! Wierze, ze sie wszystko ulozy, ale musisz sie oszczedzac. Ktory masz tc bo nie widze tych cholernych suwaczkow :-/:-/ Ile to juz dni plamisz i w jakiej dawce bierzesz lutke dopochwowo? Jak mocniej plamisz to zwiekszaj dawke. Mi pomoglo.
My dzis zaczelismy 21tc. Przelecialo nie powiem. Od piatku ide na zwolnienie i bede mogla troszke odsapnac przez jakis czas i zajac sie wyprawka juz tak na powaznie.
Trzymam za was kciuki bardzo mocno!! Wszystkie!!!!!!!
Pozdrawiam
Kasikz a co was tak rozlozylo ??? Masakra. Trzymajcie sie. Jak sie czujesz wogole ? Ja mam w piatek polowkowe, a ty jak tam z tc stoisz bo ja w tel nie widze suwaczkow :-/
Ostatnia edycja:
Ech padłam popołudniu, nie moge sie jeszcze przestawić na jesień, ciagle bym spała ;P
Dzis dla odmiany nic mnie nie boli, ani jajnik ani cycuchy, ciekawe co jutro z temp...
Melka ja tego lekarza miałam poleconego od koleżanki ktora jest położną i prowadziła u niego ciaze, najpierw sie długo starała pozniej poroniła a ta ledwo donosiła, bardzo go chwaliła, wiec myslalam ze bedzie git, cóż szukam dalej mam jeszcze kilka namiarów, bede sprawdzać
Miss ja mam świetnego lekarza tam u siebie w mieście i jego sie bede trzymać
dasz radę Kochana, najgorszy pierwszy trymestr pozniej bedzie z górki, bedzie widoczny brzusio, mdłości przejdą! Oszczędzaj sie i len sie ile wlezie. Bedzie dobrze :*
Jak piszesz o tych chipsach serowych to aż mnie zmuliło ;p
Julka :*
Zouza hmmm ja bym chyba bólu szyjki nie rozpoznała ;P wiec nie pomogę
A kiedy powinnaś dostać laptopa? Dzis? Moze jutro z rana bedzie?
KasikZ zdrówka :*
Asia Ty juz ponad połówkę masz za sobą?! O mamo ale to zleciało!!!
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Dzis dla odmiany nic mnie nie boli, ani jajnik ani cycuchy, ciekawe co jutro z temp...
Melka ja tego lekarza miałam poleconego od koleżanki ktora jest położną i prowadziła u niego ciaze, najpierw sie długo starała pozniej poroniła a ta ledwo donosiła, bardzo go chwaliła, wiec myslalam ze bedzie git, cóż szukam dalej mam jeszcze kilka namiarów, bede sprawdzać
Miss ja mam świetnego lekarza tam u siebie w mieście i jego sie bede trzymać
dasz radę Kochana, najgorszy pierwszy trymestr pozniej bedzie z górki, bedzie widoczny brzusio, mdłości przejdą! Oszczędzaj sie i len sie ile wlezie. Bedzie dobrze :*
Jak piszesz o tych chipsach serowych to aż mnie zmuliło ;p
Julka :*
Zouza hmmm ja bym chyba bólu szyjki nie rozpoznała ;P wiec nie pomogę
A kiedy powinnaś dostać laptopa? Dzis? Moze jutro z rana bedzie?
KasikZ zdrówka :*
Asia Ty juz ponad połówkę masz za sobą?! O mamo ale to zleciało!!!
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Blair
Dla mnie zawsze 2 trymest najgorszy orzez niewydolnosc szyjki od 20tc walczylam w kazdej ciazy ze skurczami.
Anula
Chetnie he iddam!
Asiu
No ja od dnia okresu plamie 4 dni dwa dni przerwy i znow i tak w kolko. Dopochwowo biore 100 mg 2 x dziennie. Plamie w sumkie w miare tak samo... a co do oszcxedzania po 10 wracam do pravy mam nadzieje ale juz nie wiem...podejrzewam ze ten gin mi nie przedluzy l4 mimo plamien z reszta chce powalczyc o przedluzenie umowy a jak bede walczyla w takim stanie :-(
Dla mnie zawsze 2 trymest najgorszy orzez niewydolnosc szyjki od 20tc walczylam w kazdej ciazy ze skurczami.
Anula
Chetnie he iddam!
Asiu
No ja od dnia okresu plamie 4 dni dwa dni przerwy i znow i tak w kolko. Dopochwowo biore 100 mg 2 x dziennie. Plamie w sumkie w miare tak samo... a co do oszcxedzania po 10 wracam do pravy mam nadzieje ale juz nie wiem...podejrzewam ze ten gin mi nie przedluzy l4 mimo plamien z reszta chce powalczyc o przedluzenie umowy a jak bede walczyla w takim stanie :-(
Blair - laptop mial byc w piatek.
Zrobilam wczoraj odpowiednia awanture i kurierowi i firmie sprzedajacej ...
Dzien dobry. Obudzil mnie w nocy bol plecow. Albo to byly nerki hmm
7 dni to testowania. Chyba zaczynam miec stresa
Zrobilam wczoraj odpowiednia awanture i kurierowi i firmie sprzedajacej ...
Dzien dobry. Obudzil mnie w nocy bol plecow. Albo to byly nerki hmm
7 dni to testowania. Chyba zaczynam miec stresa
reklama
Miss no to twoja decyzja. Mysle ze skoro plamisz to L4 powinnas dostac bez problemu poniewaz jest to zagrozenie ciazy. Ja lutke tez w tej dawce bralam, ale jak mocniej plamilam to zawsze bralam jej wiecej. Powodzenia!